Şimdi Ara

Sistem uyumlumu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: YoYoxP

Hocam burda sormak istediğim birşey var. Soğutucu almam şartmıdır acaba?

ılk basta almka sesten cok rahatsız olursan alırısın ellam :D 8 cm bır 7000 devırle donerse nasıl bır ses cıkaracagını sen dusun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim hocam sizin önerdiğiniz sistemde güzel. Yorumunuzun hemen altına attığım resimdeki sistemle önerdiğiniz sistemi kıyaslarsak performans farkı ne olur acaba, orda ekran kartıda ekli ekran kartını çıkarıpta değerlendirmenizi rica ediyorum. Amd konusunda fikriniz yoksada bu işlerden anlayan biri cevaplarsa çok iyi olur

hocam benim önerdiği sisteme ekran kartı eklediğin zaman performans farkı fazla olur.i5-4460 ile fx-6300 karşılaştırılmak hata olur. kararı elindeki bütçen doğrultusunda sen vereceksin.

Düşündümde i5 benim standartım fakat burdakiler oyuncu değiller, o kadar sağlam işlemci gereksiz para kaybı olur onlar için, fazla paralarıda yok zaten. Amd'li sistem fiyat bakımından en uygunu olacak gibime geliyor. Kafama takılan ekran kartı olmadan amd'li sistemi alırsam, video izleme face'de oyun oynama olaylarında kasma olurmu . Ekran kartını daha sonra alır ekleriz hertürlü ihtiyaçlarını karşılayacak duruma gelir. Açıp tomb raider oynayacak kimse yok evde

Edit: Bunu almam şartmı, şart değilsede ne derece önemli, bu soruyada kesin bir cevap bulabilirsem başka problemim kalmayacak inşallah. Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum, adamsınız adamın hasısınız http://www.vatanbilgisayar.com/hyper-212-evo-lga775_1155_1156_1366_2011--am2_am2-am3_am3-_fm1-islemci-sogutucu.html

amdli sistemi ekran kartsız alamazsın. çünkü 970/990 chipsetlerde ekran kartı yok. yada şöyle birşey alabilirsin.ekran kartını sonradan eklersin.

Sistem uyumlumu?

edit:ayrıca amdli sistem için soğutucu sıkıntısının sebebi oyunlarda sesli çalışması. oyüzden fx serisi işlemcili sistemlerde soğutucu da tavsiye ediyoruz.yoksa soğutmasında bir sıkıntı yok. hatta stok soğutucu ile oc yapanlar da var belli değerlere kadar.ama stok fan oyunlarda gerçekten çok sesli çalışıyor. 5000-6000rpmlerde çalıştığı oluyor sağlam oyunlarda ve kulağının dibinde elektrik süpürgesi çaılışır gibi hissediyorsun

Sağolun hocam ama önerdiğiniz sistemde kasa yok güç kaynağı var

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

ZALMAN
    CNPS10X OPTİMA INTEL LGA775/1155/1156/1366/2011&AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    115 TL

alman önemli yoksa sesten duramazlar sanada bol bol giydirirler kafa şişirir çok stok fan ve ısınır.

alacağın pcyi kararlamadıysan yardımcı olayım bütçe 1900 monitör dahil mi

1500 tl max verdiler hocam monitörde almam lazım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim hocam sizin önerdiğiniz sistemde güzel. Yorumunuzun hemen altına attığım resimdeki sistemle önerdiğiniz sistemi kıyaslarsak performans farkı ne olur acaba, orda ekran kartıda ekli ekran kartını çıkarıpta değerlendirmenizi rica ediyorum. Amd konusunda fikriniz yoksada bu işlerden anlayan biri cevaplarsa çok iyi olur

hocam benim önerdiği sisteme ekran kartı eklediğin zaman performans farkı fazla olur.i5-4460 ile fx-6300 karşılaştırılmak hata olur. kararı elindeki bütçen doğrultusunda sen vereceksin.

Düşündümde i5 benim standartım fakat burdakiler oyuncu değiller, o kadar sağlam işlemci gereksiz para kaybı olur onlar için, fazla paralarıda yok zaten. Amd'li sistem fiyat bakımından en uygunu olacak gibime geliyor. Kafama takılan ekran kartı olmadan amd'li sistemi alırsam, video izleme face'de oyun oynama olaylarında kasma olurmu . Ekran kartını daha sonra alır ekleriz hertürlü ihtiyaçlarını karşılayacak duruma gelir. Açıp tomb raider oynayacak kimse yok evde

Edit: Bunu almam şartmı, şart değilsede ne derece önemli, bu soruyada kesin bir cevap bulabilirsem başka problemim kalmayacak inşallah. Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum, adamsınız adamın hasısınız http://www.vatanbilgisayar.com/hyper-212-evo-lga775_1155_1156_1366_2011--am2_am2-am3_am3-_fm1-islemci-sogutucu.html

amdli sistemi ekran kartsız alamazsın. çünkü 970/990 chipsetlerde ekran kartı yok. yada şöyle birşey alabilirsin.ekran kartını sonradan eklersin.

Sistem uyumlumu?

edit:ayrıca amdli sistem için soğutucu sıkıntısının sebebi oyunlarda sesli çalışması. oyüzden fx serisi işlemcili sistemlerde soğutucu da tavsiye ediyoruz.yoksa soğutmasında bir sıkıntı yok. hatta stok soğutucu ile oc yapanlar da var belli değerlere kadar.ama stok fan oyunlarda gerçekten çok sesli çalışıyor. 5000-6000rpmlerde çalıştığı oluyor sağlam oyunlarda ve kulağının dibinde elektrik süpürgesi çaılışır gibi hissediyorsun

Sağolun hocam ama önerdiğiniz sistemde kasa yok güç kaynağı var

pardon hocam.ben sen de kasa var zannettim.

http://www.vatanbilgisayar.com/z3-plus-midt-atx--pencereli-siyah-kasa.html

• Ekran kartsız monitörlü son olarak bunu topladım arkadaşlar henüz almadım. Emin olmak için tekrardan sizlere sormak istiyorum, konu çok uzadı kusura bakmayın. Sistem bu haliyle facebook oyunlarında veya video izlerken sorun çıkarırmı, kasma vs. olurmu? Eğer sıkıntı yok sağlam oldu diyorsanız bu şekilde alacağım. Yok ekran kartsız facede oyun oynanmaz düzgün video izlenmez derseniz araştırmaya devam edeceğim. Sistem olur diyorsanız sormak istediğim birşey daha var. Eski pc'mde sorun yaşamıştım çözünükle ilgili o yüzden soruyorum. Ekran kartı olmadan bu pc yi 1920x1080 çözünürlükte hdmi kablosuyla kullanma imkanım varmıdır? Hdmi bağlayamazsın diyorsanız, vga ile 1920x1080 olarak kullanabilirmiyim yoksa düşük çözünürlüktemi kullanmak zorunda kalırım. Bu monitörde 1920x1080 izlenmezse yazık olur paraya.
    Edit: Fotoğrafı koymayı unutmuşum
     Sistem uyumlumu?

Edit 2: Birde bunu düşündüm ekran kartı herşeyi tamam. Nasıl olur acaba?

Sistem uyumlumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoYoxP -- 6 Ekim 2014; 17:45:45 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.