Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar bundan 2 ay önce bir sistem topladım topladığım sistem verdiğim paraya göre performansı bana az geldi sistem aşağıdaki gibi
İşlemci: AMD Athlon X2 4200 (AM2) Anakart: MSI K9N Platinum Ekran Kartı: Gigabyte 256MB 7300GT RAM: Kingston 512x2 Dual kit DDR2 Harddisk: Seagate 320 GB DVD RW: Asus DVD ROM: Asus FEEL Hurricane II 550W (Power supply 550W ama ben 550W olduğuna inanmıyorum çok ses çıkarıyor)
Sistem bunlardan ibaret sizce uyuşmayan bir parça varmıdır. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Bilgisyardan bakınız...
Bilgisayarım..Özellikler...Donanım...Aygıt yöneticisi... ordan bi donanıma tıklayarak bakınız..
ekran kartı biraz düşük kalmış gibi
bencmark yap bakalım sonra cıkan dereceyi senin pc muadilindeki diğer pc lerle karsılastır aynı cıkıyorsa sorun yoktur...
tabi sen bunun performans sorunlu olduğunu nasıl hissettin oda var mesela oyun oynama kalktın verim alamadın falan bak bakalım ekran kartı driverı ne durumda anakart driverları aynı şekildeçç ama ekran kartı cok ii diil bence
Güncel driverlarını yüklersen sanırım belli bir performans artışı sağlayabilirsin arkadaşım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme