Şimdi Ara

Sistem yarin alinicak son dokunuslar tavsiye lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI 970a G43 anakart.
    Sapphire r9 280x TRI-X ekran kartı.
    WD 1TB harddisk.
    Thermaltake V3 600w kasa.
    Gskill 8gb (4×2) 1600mhz ram.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• max bütçeniz nedir yazarmısınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37

max bütçeniz nedir yazarmısınız acaba?

2000

• Tam bütçeniz nedir bilmiyorum ama bu şekilde daha iyi olur (fiyatı kırmak için kazayı kısabilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2989B833C -- 24 Ocak 2015; 13:25:04 >
  • işlemciyi i5 4460 ile
    anakartı h81m plus ile değiştirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: snane3858

Tam bütçeniz nedir bilmiyorum ama bu şekilde daha iyi olur (fiyatı kırmak için kazayı kısabilirsiniz)

Hocam ekran kartindan kismissin bu seferde

• Ne fark var aralaranda %20 performans farkı için değmez doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2989B833C -- 24 Ocak 2015; 13:34:11 >
  • burasidaneresiyauv B kullanıcısına yanıt
    Başarılı aklıma takılan kasa içerisindeki psu nasıldır mutlaka kontrol edin 80+ değilse başka bir psu alın ikinciside R9 280 ekran kartlaarına bir bakmanız 550 tl civvarı sanırım fiyatı aklınızda olsun 200 tl farka değecek bir fark yok aralarında o fark cebinizde kalır yada ssd ilave edersiniz sisteminize
  • Bu da Vatan'dan İntel sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2989B833C -- 24 Ocak 2015; 13:42:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru kırtasiye

Başarılı aklıma takılan kasa içerisindeki psu nasıldır mutlaka kontrol edin 80+ değilse başka bir psu alın ikinciside R9 280 ekran kartlaarına bir bakmanız 550 tl civvarı sanırım fiyatı aklınızda olsun 200 tl farka değecek bir fark yok aralarında o fark cebinizde kalır yada ssd ilave edersiniz sisteminize

280x in oyun icinde gosterdigi performans daha iyi değilmi peki?

• Şöyle düşündüm ekran kartini yüksek tutayim ki ileride isletim sistrmini degistiririm ram eklerim isim Biter boyle düşündüm

Tabiki daha iyi 280x demek istediğim 200 tl farka değecek kadar iyi değil 280 560 tl olsa 280x 620 tl olsa düşünmeden 280x derim ama biri 560 civarı diğeri 750 olunca aradaki 5-10 fps göz ardı edilebilir 280 günğz oyunlarını çokrahat oynayabileceğiniz bir kart
  • quote:

Tabiki daha iyi 280x demek istediğim 200 tl farka değecek kadar iyi değil 280 560 tl olsa 280x 620 tl olsa düşünmeden 280x derim ama biri 560 civarı diğeri 750 olunca aradaki 5-10 fps göz ardı edilebilir 280 günğz oyunlarını çokrahat oynayabileceğiniz bir kart

Peki 285asil bir ekran karti 280x den iyimidir?

Fiyatı çok fazla aşağıdaki linkten bakabilirsiniz aradaki farka değecek bir performans farkı yok

http://www.anandtech.com/bench/product/1332?vs=1041

http://www.anandtech.com/bench/product/1332?vs=1333
  • quote:

Fiyatı çok fazla aşağıdaki linkten bakabilirsiniz aradaki farka değecek bir performans farkı yok

http://www.anandtech.com/bench/product/1332?vs=1041

http://www.anandtech.com/bench/product/1332?vs=1333

Genellikle online oyunlar oynuyorum zaten en fazla bf4, crysis, farcry4 gibi oyunlar oynarim o zaman r9 280 i almam daha mantıklı

3-5 fps fark etmiş aradaki fiyat farkı çok değmez 280 de yabana atılır bir kart değil merak etme 280x ne kadar götürürse 280 de okadar götürür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.