Şimdi Ara

sistem yenileme önerisi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet şu anda 7700k yı kullanamıyorum ne yazık ki. ondan dolayı biraz aceleye getirmeye çalışıyorum. bir de 7 sene oldu beklemeden yeni nesile geçmek te istiyorum.

asrock u açıkçası f/p anakartı olduğu için istiyorum. bir de gördüğüm kadarıyla bayağı övülüyor internette. yoksa almayı düşündüğüm anakart msi ın x670e plus wifi si idi.

bir de asrock markasını da severim ezelden beri de kullanmak hiç nasip olmadı, neden şimdi olmasın dedim bir yandan da.. :D böyle de manyak taraflarım da var..

şaka bir yana fiyat en önemli öncelik, oradan 3, buradan 5 keserek diğer donanımlar için fazladan bütçe yaratmak amacım.

• saintroyo kullanıcısına yanıt

Ben de B650M-HDV kullanıyorum, bu fiyata muazzam performans gösteriyor. RAM overclock konusunda tek rakibi ASUS X670E Gene

• Monitör seçiminde rtings'i baz almanı öneririm. Dediğin gibi çok fazla model var, en iyisi profesyonel adamların incelemesiyle elemek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • madmansbruh kullanıcısına yanıt

onlara da bakıyourm tabii ki, ama işte oradaki bazı monitörler ne yazık ki bizim ülkemizde satışta olmuyor.. alınabilecek en uygun bütçeye uygun ürünü bulmak gerekiyor.

• saintroyo kullanıcısına yanıt
    Evet zaten bütçene uyacak ve de ülkede bulunan bir şey aramak lazım, olmadı başka yerlerden review bak. Monitör çok önemli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.