Şimdi Ara

Sistem Yeniliyorum Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar sistemimi yenilemeye karar verdim ama elimdekiler kısıtlı 320 TL kadar bütçem var...

ESKİ SİSTEM #

İŞLEMCİ : İntel Celeron 2.80 GHz
    RAM : 2 GB 667 DD2 RAM
    EKRAN KARTI : NVİDİA 9400GT
    ANAKART : Foxconn RC4107MA

YENİ SİSTEM #

İŞLEMCİ : INTEL Pentium G2020 Soket 1155 2.9GHz 3MB Cache 22nm
    RAM : KINGSTON 2x2 4GB DDR3 1333MHz CL9 PC Ram
    EKRAN KARTI : NVİDİA 9400 GT
    ANAKART : MSI H61M-P31/W8 Intel H61(B3) Soket 1155 DDR3 1333MHz SATA 2.0 USB 2.0 DVI

Sizce nasıl güncel oyunları kasmadan oynatabilirmi ekran kartını bir dahaki ay yenilemeyi düşünüyorum :) Veya şunu alma şu al diyebilirsiniz ama dediğim gibi eski sistem belli 320 tl ye neler yapılabilir ??? Daha fazla zorla falan demeyin zorlayamam bu fırsat elime ilk ve son kez geçicek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasiTaLL -- 7 Mart 2013; 23:56:33 >

• ekran kartı çok düşük kalmış sanki

o işlemci 120 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
    anakart 90 lira - onun yerine gigabyte h61m ds2 olabilir aynı fiyata, kullanıyorum msi daha sorunlu.
    4gb tek parça ram al, 50 lira civarında
    ekran kartı olarak da en ucuz alınabilir ekran kartı hd5670 indirimle vatanda 95 liraya geliyor.

bu ekran kartı birçok oyunu açar, diğerinden güçlüdür ama fiyat farkı var biraz. tavsiyem en azından bu ekran kartını al. rami 2gb da yapabilirsin bu ekran kartını almak için. 2gb ram bu sisteme yeterlidir şimdilik. ilerde 2gb daha ekleyebilirsin yanına.
  • Bu parçaları alacak olsam 2. elden şaşmam, sıfırına verdiğin paraya yazık.
  • Merhaba. Öncelikle teknik yardım bölümü sistem tavsiyeleri bölümü değildir. Konuyu doğru yere açınız.
    Sorunuzun cevabına gelirsek; 9400gt ile super nintendo ve sega genesis oyunlarını çok rahat bir şekilde kasmadan oynatabilirsiniz. Saygılar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 7 Mart 2013; 23:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Merhaba. Öncelikle teknik yardım bölümü sistem tavsiyeleri bölümü değildir. Konuyu doğru yere açınız.
    Sorunuzun cevabına gelirsek; 9400gt ile super nintendo ve sega genesis oyunlarını çok rahat bir şekilde kasmadan oynatabilirsiniz. Saygılar. :)

ahah +1 hocam

hocam ekran kartınız çok eski yerine gtx 300 yapıştırın bence
  • Ne için kullanıcağını bilmiyorum ama ekran kartını değiştirmeden sistemi değiştirmişsin bi fark olacağını sanmam parana yazık etmiş olursun.
  • quote:

Merhaba. Öncelikle teknik yardım bölümü sistem tavsiyeleri bölümü değildir. Konuyu doğru yere açınız.

Şu şekilde ezmekten ne zevk alıyorsunuz bilmiyorum ama COD MW3 akıcı bir şekilde açabiliyor bizim bütçemiz buna el veriyor ne yapabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopyadan Bu Sistem Nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

quote:

ahah +1 hocam

Hocam şimdilik nasıl diyorum zaten 1 ay sonra ekran kartı yenileyeceğimi konuyada yazdım dikkatli okursanız :) directx 11 li 1 gb 128 bit li bir ekran kartı almayı planlıyorum veya daha üstün duruma bağlı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiphopcu0625

quote:

Orijinalden alıntı: Irou

quote:

ahah +1 hocam

Hocam şimdilik nasıl diyorum zaten 1 ay sonra ekran kartı yenileyeceğimi konuyada yazdım dikkatli okursanız :) directx 11 li 1 gb 128 bit li bir ekran kartı almayı planlıyorum veya daha üstün duruma bağlı :)

hocam oynuyacağınız oyuna göre değişir ama çok yüksek performans beklemeyin kasmalar olabilir

• quote:

quote:

Şu şekilde ezmekten ne zevk alıyorsunuz bilmiyorum ama COD MW3 akıcı bir şekilde açabiliyor bizim bütçemiz buna el veriyor ne yapabilirim ?

Estafurullah efendim. Ezmek'te ne demek? Ama bilmem bilir misiniz? Forumda sanırım bir yerlerde ikinci el bölümü vardı. Namı tee öteki köylere kadar yayılmış. Hiç duymuş muydunuz acaba? Ekran kartları da mevcutmuş oralarda bir yerde. :)

• quote:

quote:

quote:

Estafurullah efendim. Ezmek'te ne demek? Ama bilmem bilir misiniz? Forumda sanırım bir yerlerde ikinci el bölümü vardı. Namı tee öteki köylere kadar yayılmış. Hiç duymuş muydunuz acaba? Ekran kartları da mevcutmuş oralarda bir yerde. :)

Konuşma üslubunuzu hiç beğenmedim ayrıca kaç aydır 2. el formunda dolaşıyorum pek güvenmiyorum insanlar eskisi kadar güvenilir değil adam gibi adam bulmak zor bu devirde o yüzden 0 a yöneliyorum bir dahaki ay GTX630 alabilirim 0 olarak 2.elede göz atıcam elbette ama her şeyin zamanı var sonuçta bütçemi ailem ile değil kendim kazancımdan yaratıyorum...

• Yani aslında böyle bir sistem toplayacağınıza sadece ilk etapta ekran kartını iyi bir temiz ikinci el kart ile değiştirerek (HD6850'ler 200 tl civarında) çok daha iyi bir sonuç elde edebilirdiniz demeye getiriyordum ama sanırım derdimi anlatamadım. Neyse amacım yıkıcı değil yapıcı olmaktı. Saygılar...
  • quote:

Yani aslında böyle bir sistem toplayacağınıza sadece ilk etapta ekran kartını iyi bir temiz ikinci el kart ile değiştirerek (HD6850'ler 200 tl civarında) çok daha iyi bir sonuç elde edebilirdiniz demeye getiriyordum ama sanırım derdimi anlatamadım. Neyse amacım yıkıcı değil yapıcı olmaktı. Saygılar...

Derdinizi anladım yardımınız için teşekkür ederim gerçekten celeronu artık çekemiyorum oyun 2.plan olsun artık bıktım anlatabiliyormuyum 10 sekmede bile kasan bir işlemci canımı sıkıyor :S o yüzden bu ay bunlar birdahaki ay 6850 leri alıcam merak etmeyin sizden bir sorum var sizce hangi anakartı almalıyım ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-p8h61-m-lx-r20-p8h61-m-lx-r20-intel-h61-soket-1155-ddr3-1333mhz-vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62344

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-h61m-p31w8-h61m-p31w8-intel-h61%28b3%29-soket-1155-ddr3-1333mhz-sata-20-usb-20-dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=63251

ASUS mu MSI mı ?

• İki anakart'ta beş para etmez. USB 3.0 bile mevcut değil...
  • quote:

İki anakart'ta beş para etmez. USB 3.0 bile mevcut değil...

Bütçem bunlara yetiyor kardeşim yapacak birşey yok şimdilik çokta önemli değil USB 3.0 olup olmaması :D sizce ASUS mu MSI mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.