Merhabalar, topladığım sistem üzere yorumlarınızı bekliyorum maximum fiyat 3000 TL olabilecek şekilde sizde ekleyip çıkarmalar yapabilirsiniz.. Kayıt işleri ile uğraşıyorum, evimde küçük bi home studio var oyun fazla oynamıyorum, hatta hiç oynamıyorum. Ama ilerde güzel bi pc ile can sıkıntısını giderecek şekilde oyunlar oynayabilirim, bunlarda çok uçuk oyunlar değiller zaten iyice araştırdım gt 740 işimi görüyor, işlemci konusunda kararsız kaldım. 6600k ve 6600 arasında büyük fark olduğunu söylüyor bir arkadaşım, yani intelin sitesinde görünmeyen şeyler var falan diyor "k" ibaresi o.c işlevi haricinde. Şöylede bi fikir yürüttüm, madem oyun oynamıyorum i7 6700 alıp e.k koymayıp ileride bi bütçe artışında bi kart koysam nasıl olur? Aşağıya şimdiki sistemi yazıyorum teşekkürler şimdiden;
Asus 19,5" Monitör Corsair 60GB LS SATA 3.0 SSD İntel Core i5 6600 3.3GHz 6mb cache WD 3.5" 1 TB Caviar Blue (blue koydum çünkü black hakkında olumsuz eleştiriler vardı ve bütçeyi aşıyordu) Asus GT740 OC GDDR5 128 bit ZALMAN Z3 Plus 600Le 600W Mid ATX GSKILL 8GB 2x4 2400 mhz MSI Z170A PC Mate Intel DDR4 3200 MHZ (OC) 3.1 USB - Z serisini bi tavsiye üzerine koydum ama ekleme yapabilirsiniz, O.C yapmayacağım ama kalite olarak daha ileride oldugu soylenıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme