Şimdi Ara

Sistem yükseltme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -10uR-

Evet anakart değiştiricem mecbur h81-p33 alsam iki islemci içinde sorunsuz kullanabilirmiyim birde elimdeki psu bu işlemciler ve rx580-570 icin yeterli olur mu bir sorun çıkarır mi psu: ocz modextrempro 600w

Anakart 200 lira desek h110

Ramler 8 gb 2400 mhz 250 desek

İşlemci i7 6700, 900 lira desek ikinci el

Ekran kartı ikinci elden gtx 1070 desek 1300 lira

1300+200+250+900=2650 türk lirası

Muhteşem bir sistemin oldu hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ7 3770 li sistem kurmaya karar verdim alıcağım anakartta 4 ram slotu var bende 2x4 var 2 tane daha aynısından alıp mi kullanmak daha iyi yoksa elimdekileri satıp 2x8 mi alayım ?

• Arkadaşlar merhaba;

Benim de aşağıdaki gibi bir durumum var. Konu da açtım ama cevap gelmedi. Yorumlarınızı bekliyorum.

MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart ve AMD 8350 işlemcili bir sistemim var. Bu sistemde yer alan Sapphire R9 270X ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Aklımda da Sapphire RX580 NITRO+ OC GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı var.

Ayrıca Corsair Vengeance Pro Kırmızı (2x4) 8GB 1866mhz ram'e sahibim ve 2. el veya sıfır bulabilirsem bu rami de 16 gb yapmak istiyorum 4x4 olarak.

1500-1600tl gibi bir masraf oluyor bu durumda. Sizce yapmaya değer mi ve ekran kartı özellikle anakart ile uyum sağlar mı?

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

hocam parayı çöpe atsan daha verimli olurdu bence

2012 çıkışlı bi işlemci artık 5.senesine girmiş

2014 bi işlemci almak daha faydalı olucaktır

http://www.hepsiburada.com/msi-h81m-p33-intel-h81-1600mhz-ddr3-lga1150-matx-anakart-p-BD304287?magaza=Tekramarket&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CIaUwoOS6tMCFVyUsgodCyELyA

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-core-i7-4790-processor-8m-cache-up-to-4.00-ghz-397612676/detay

953 tl burası yapar

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-rx580-rog-strix-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-kart-435002195/detay

ekran kartınıda 1100 e alırsın

hepsi 2053 tl yapar

Kısmetse son gelişmelere göre 4790 h81-p33 sistem kuruyorum kızma

• Kızmaktan vazgeçtim suan güzel 😋☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Kızmaktan vazgeçtim suan güzel 😋☺️

Teşekkür ederim sistemi kurarken montajda yardımcı olucak arkadaşlar lazim

• Montajdan anlamam ama youtube dan hergün 1 saatini pc toplana videolarına ayırırsan yaparsın cok basit

• Aslında zaman zaman izliyorum montaj videoları kendimde cpu çıkartıp macun temizlik vs yapıyorum sadece kabloları yanlış takarmiyim şüphesi var psu nun vs

• quote:

Orijinalden alıntı: -10uR-

Aslında zaman zaman izliyorum montaj videoları kendimde cpu çıkartıp macun temizlik vs yapıyorum sadece kabloları yanlış takarmiyim şüphesi var psu nun vs

Aynı sorun bendede var 👍

• Psunun kabloları değil de açılış kapanış reset fan vs onlar biraz sıkıntılı ama anakartın kitapçığına bakarak ve bir kaç video izleyerek çok rahat kurulum yapabilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

Psunun kabloları değil de açılış kapanış reset fan vs onlar biraz sıkıntılı ama anakartın kitapçığına bakarak ve bir kaç video izleyerek çok rahat kurulum yapabilirsiniz :)

Bakalım yapıcaz bir şekilde insallah

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.