Merhaba arkadaşlar şuanki sistemimi de bu siteden toplamıştım,son 1 2 yıldırr artık oyunları düşük kalitede oynamak zorunda kaldım, anakartı ve güç kaynağını 6 ay önce değiştirdim çünkü elektrik arızasından dolayı öncekiler pert olmuştu, şuan ki sistemim şöyle: Samsung SSD 850 EVO 120GB + 250GB HDD WDC WD2500AVVS-00L2B0 AMD Radeon HD 7870 2GB 256 Bit ekran kartı ANAKART:
şimdi dediğim gibi anakart ve güç kaynağı değişti üste yazdıklarım yenileri, bütçe 2500 tl oyunları yüksek grafik oynayabilir miyim sistemi yükselterek twitch yayınları da yapmayı düşünüyorum, şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Yeni ıslemcilere geçseniz ram ve anakart ınız olmayacak masraf bence bu sistemi elinizden çıkarıp sıfırdan kurun bi tane . Gerekirse ıslemci yi 2.el alabilirsiniz zaten kolay kolay bozulan bir şey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
WmGMDW
kullanıcısına yanıt
hiç mi kullanılacak yanı yok , sıfırdan sistem 2500 tl yi aşar bütçem yok net 2500
quote:
Orijinalden alıntı: gundogan94
hiç mi kullanılacak yanı yok , sıfırdan sistem 2500 tl yi aşar bütçem yok net 2500
Hocam şimdi ekran kartını yükseltin diyeceğim rx570 makul şu aralar ama işlemciniz dar boğaz yapabilir öyleyse anakartanıza uygun bir fx 8300 alıp overclock edebilirsiniz(150-200 tl arası bir kule tipi soğutucu gerekebilir) ekran kartı ile beraber. elinizde ki bellekleri de elden çıkarıp 2x8 yani 16 gb a geçebilirsiniz.
Hocam 2500 liraya twitch yayini acacaginiz bir sistem biraz zor gibi duruyor. Oyunlari yuksek ayarda acmayi istiyorsaniz, islemciyi Fx8350 ile degistirin, ekran kartini Rx580 ile, ram olarakta dual calisacak 8gb ram daha ilave edin. Mevcut raminiz 2x4 ise yine 2x4 alin. Tum urunleri 2. el tercih ederseniz yaklasik 1600-1800 e halledebilirsiniz.
Bu butceye yapilabilecek budur ama mantikli olan bu sisteme cok para harcamayayip, 4.000 lira civarina anakart + ram + islemci + ekran karti yenilemek olur.