Şimdi Ara

Sistemde anlamsız bi kaılma var galiba psu dan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimde 400 w lık kasayla gelen psu var ekran kartı değiştirdikten sonra bu sorunlar ortaya çıkmaya başladı
    sistemim:
    İntel Pentium D 3.4 ghz 800 mhz 4 mb
    D946gzıs anakart
    1.5 GB ddr2 667 mhz ram
    Maxtor 120 gb 7200 rpm ide
    lg dvd rw
    winfast 9800 gt
    creative pci ses kartı

eski ekran kartım x1550 ydi o zman bu sorun yoktu yeni ekran kartına geçtikten psu dan yanık kokusu geliyodu çok ısınıyordu odann ısısı aşırı şekilde artıyorud yani o kadar fazla ısınıyordu geçici olarak gpu nun değerlerini düşürdüm o şkilde kullandım sonra tekrar yükselttim yanık kokusu kesilmeye başladı psu almaktan vazgectim ama biliyorum sınırlarda çalışıyor şimdi pc de acayip bi kasılma var durup dururken ara sıra çok kasılıyo hdd dolanırken çok kasılıyo mesela.

Ben problem ya hdd den yada psu dan olduğunu düşünüyorum(hdd 6 7 yıllık vardır eski pc den takmıştım)

• Psundan yanık kokusu geldiyse ilk olarak onu değiştirmelisin bence.Çünkü psunun yanması diğer parçalarıda etkileyebilir.Sorununda büyük ihtimalle psudan.
  • Yanık kokusu geçti artık 2 3 saat boyunca ağır oyunları oynadıktan sonra yapıyor eğer ondansa şimdilik psu değiştiremem ama bu kasılmalar ondansa babamı ikna edebilirim.
  • Farklı bir işletim sistemi ve farklı sürücüler yüklersen sorunun donanımsal mı veya yazılımsal mı olduğunu anlayabilirsin. Burada zaman kaybetme zaten büyük ihtimal yazılımsal bir problem var ve dediğimi yaptıgımda düzelecektir...
  • 2 değişik win 7 kurdum 5 6 çeşit modlu modsuz xp lisanslı vista kurdum donanımsal olsa gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.