[fArkadaşlar Sistemimi yeniledim fakat nedense eski sistemimi arar oldum nasıl böyle oluyolar anlamda veremedim sistemi ve sorunu yazıyım Sistem; Anakart: Asus M5A78L-M USB3 İşemci: AMD FX 6300 Six-Core Processor Ram: Kingstan Hyper 4 Gb 1600 Mhz Ekran Kartı : Ati Radeon HD 4850 1 Gb 256 Bit İşletim Sistemi : Windows 8.1 64 bit
Sistem bundan ibaret sorun ise arada bir allods eu ya giriyorum yukarda performans göstergesi var kırmızı sarı yeşil olarak çoğu zaman sarı arada yeşil bazen kırmızı oluyor fakat eski sistemde full yeşildi ekran kartım aynıydı ve lol e giriyorum bazen eski sistemde yükleme ekranında max 10 sn de %100 olurken bundan baya bekletiyor ve oyun acıkken film falan izliyorum yan ekrandan görüntüde takılmalar oluyor internetten dolayı değil ama dolmada sıkıntı yok ama takılmalar yaşıyorum ve ram suan hiç bir oyun açık değil pc yeni formatlı 5 6 adet internet sekmesi açık işlemci %8 ila %15 arasında değişiyor ram %52 lerde bu neden anlamadım daha yeni format atıldı pc ye advanced system care yüklü lisanslı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme