Şimdi Ara

Sistemde Son Değişiklikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • orta üst seviye bir karttır gtx460 yüksek çözünürlüklerde akıcı bir şekilde oyun oynayabilirsin..
    625w ise fazla fazla yeter merak etmeyin..
  • peki sizce hangisi ?
    6850 mi gtx460 mı ?
    şimdi biraz daha araştırayım ancak sizin görüşlerinizde önemli.
  • gtx460la physics falan açamazsın açsanda tatvermez oyüzden 6850 hem daha hızlı hem fiyat olarak daha uygun
  • Arkadasım sistemin gayet güzel olmus

Sadece sana tavsiyem 1 TBlik hdd sadece depolama olarak kullan 320 gb civarında isletim sistemi kuracagın 2. bir hdd al

GTX460 nasıl physics acmayıp acsada tat vermiyormus o biraz garip olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zed Leppelin -- 22 Ocak 2011; 22:00:14 >
  • Ya depolama olarak sorunumuz yok şuan çok şükür. 2 tb harici hdd var. O 1tb'ı da şuan olduğu gibi 3e bölüp kullanırız heralde.

Biraz değişiklik yaptım :/

Sistemde Son Değişiklikler

Şimdi sorularım :
    1- PSU ilerde olası bir 6850 cf'yi kaldırabilir mi ?
    2- 2600k hakkındaki düşünceleriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedohedooo

Ya depolama olarak sorunumuz yok şuan çok şükür. 2 tb harici hdd var. O 1tb'ı da şuan olduğu gibi 3e bölüp kullanırız heralde.

Biraz değişiklik yaptım :/

Sistemde Son Değişiklikler

Şimdi sorularım :
    1- PSU ilerde olası bir 6850 cf'yi kaldırabilir mi ?
    2- 2600k hakkındaki düşünceleriniz ?

Overclock yapmayacaksan evet.

• İşlemciye mi ekran kartına mı ? :D
  • 1 tb hdd doldukca yavaslayacaktır devamlı kullandıgın Hdd de arıza rıskı daha fazladır arıza durumda 1 tb ye yakın veri kaybedersin sadece isletim sistemi kurulu tek hdd kucuk oldgu ıcın veriyi daha cabuk bulur arızalanırsa dadece işletim sistemin gider

i72600k nın bugun uygulamaları icin oc yapılması sadece fantazidir bence
  • Şuanki bilgisayarda 1tb samsung hdd ve seagate 160gb var. Ama seagate görünmüyor nedense :A Ama o da baya yavaştır, oldukça eski :D

Bu başka bi hdd işini düşünebilrim teşekkürler :D

2600k konusunda da başka görüşlerde bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zed Leppelin

Arkadasım sistemin gayet güzel olmus

Sadece sana tavsiyem 1 TBlik hdd sadece depolama olarak kullan 320 gb civarında isletim sistemi kuracagın 2. bir hdd al

GTX460 nasıl physics acmayıp acsada tat vermiyormus o biraz garip olmus

nesi garip olmuş physics açması bi anlam ifade etmiyor demek istedim ama anlamaya çalışmak lazım birazda
  • Ekran kartına biraz daha baktımda. Sapphire 6850 toxic 403 lira inventus'da. HIS 363 liraya geliyor ama eğer olurda yarın alamazsak 383 lira ödeyeceğiz HIS'e -gerçi inventus'tan alacağımız bile kesin değil daha- . Yani arasında 20 lira fark var. ve toxic'in kutu içinden hdmi kablo çıkıyormuş ? 20 liraya saysak eşit oluyor ? bi zararı olur mu sizce ?
  • ??
  • ya konu kayboldu heralde :/ yarın, en kötü salı günü alacğız bilgisayarı ona göre yorum lütfen :/
  • hdmı kullancaksan daha iyi ama kullanmıcaksan gereksiz bu arada internette karşılaştırmalarını bulursun yada olmadı saat hızlarına bellek hızlarına bak en yüksek hangisiyse onu al
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.