Şimdi Ara

Sistemdeki kararsızlık kaynağı nasıl öğrenebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimdeki donanım şu şekilde

Psu Asus rog 650w gold
    Ekran kartı sapphire 6600
    İşletim sistemim Windows 11 64 bit

2 sene önce aldım çoğunu aldığım ilk günden beri bir gariplik var bazen boş ekranda bile donuyor ağırlaşıyor, örneğin steamda arka planda oyun indiriyorum internetle alakası olmamasına rağmen pc donmaya kasmaya başlıyor. Sistemdeki problemin ne olduğunu nasıl anlayabiliriz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• muroekc M kullanıcısına yanıt
    3Dmark içerisinde pci-e feature test var. Hwinfo64 kur, sensorleri çalıştır. Pci-e feature testi yap. Donmasa bile hwinfo sensor ekraninin en altlarinda whea error count diye bir sey var. 0'dan buyuk mu degil mi ona bak. Birkaç kez tekrarla bunu emin olmak icin.
    Prime95 ile de bakacaksin sonrasinda. En kucuk ve en buyuk FFT boyutlariyla AVX2 ve AVX512 kullanarak stres testi yap. Bak bakalim hangi celirdekler patlayacak hangi testlerde. Sonuclar buraya yazarsan seni yonlendirebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    İlk fırsatta deneyip döneceğim hocam teşekkür ederim .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

HWİNFO WHEA ERROR kısmı 0 çıktı hep. PCİ-E FEATURE testi sonuçları da şu şekilde ben pek anlamam resim olarak yükleyeyim dedim

• muroekc M kullanıcısına yanıt
    Yok o testin amacı WHEA uretip uretmeyecegiydi.
    Prime95 indir simdi, en buyuk FFT boyutlarindan basla kuculte kuculte 20ser dakika bütün cekirdekleri test et. Hangi cekirdeklerin hangi testte patladigini bana soyle. Testi mumkunse hem AVX2 hem de AVX512 ile yap. Birinde patladiginda ama asagi yukari anlamis olacagiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • stok soğutucu olduğu için işlemci 95 100 derecelere sabitleniyor o yüzden yapamadım hala birşey olur diye çok fazla streste sokmadan yapamaz mıyız bu testi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.