Şimdi Ara

Sisteme Anakart Tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci: AMD ATHLON 64 X2 DUAL 6000+ 3.0GHz
    Anakart: ¿
    Ram: OCZ Platinum 2 GB 800 MHz CL4 DDR2 Kit (2x1GB)
    Ekran Karti: GIGABYTE ATI HD 2600PRO 512MB 128BIT DDR2
    HD: SAMSUNG 320GB 7200RPM 16MB CAHCE SATA2
    Cpu CooLer :THERMALTAKE BIGTYPE 120VX
    Power: 550Watt Feel
    Kasa:FEEL HURRICANE II
    Kasa Fanlari : Akasa 12cm Silent x 3

Elimde olan sistem parçalari bunlar arkadaşlar sadece anakart almam gerekiyor sistemi toplamak için ve kararsiz kaldim bu aralar gözüme batan ECS A780GM-A 5200 MT Black Series 1066MHz DDR2 AM2+ SOKET 940 HDMI ANAKART'ı var fakat onunla ilgili forumda bi kaç olumsuz eleştiriler var ve kararsiz durumdayim bana anakart tavsiyelerinde bulunursaniz sevinirim... Fiyat olarak bana 150-200 Ytl arasi Anakart önerilerinizi bekliyorum...

• YaLandan Konu Açma Lan :D:D:D:D

aLacaz işte Ecs yi oturcaz aşşa ama Daha ii bi ürün varda bunu biLen varsa biLdirsin X2 adet aLınacaktır :D:D:D
  • bu sisteme alınacak 2 kart var, buna işlemciye en iyi Msi K9A2 Platinum gider AMD X2 6000+ le en iyi uyumlu olan kart bu.

diğeri ise Gigabyte p35 ds3r rev 2,1 buda harika bir kart, yıllarca kullan hiç bir sorun çıkmaz. dediğim 2 kartı araştır ve kesinlikle dediğim 2 karttan birini al hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnoSoul

bu sisteme alınacak 2 kart var, buna işlemciye en iyi Msi K9A2 Platinum gider AMD X2 6000+ le en iyi uyumlu olan kart bu.

diğeri ise Gigabyte p35 ds3r rev 2,1 buda harika bir kart, yıllarca kullan hiç bir sorun çıkmaz. dediğim 2 kartı araştır ve kesinlikle dediğim 2 karttan birini al hocam

+1 Msi K9A2 Platinum gider..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnoSoul

bu sisteme alınacak 2 kart var, buna işlemciye en iyi Msi K9A2 Platinum gider AMD X2 6000+ le en iyi uyumlu olan kart bu.

YaLnIz biz o Kart a bakdık fiat doLayısiLe Onu aLamayız dedik 150-200 ArasInda bi anakart baqıorus butce o şuanLık

Hatta Ecs 780 aLmakda da ısrarLıyız ama biLemiorum tabi ama msi kuLLandım daha once cok saqLam bi Kart Sorunda Yasamamıstım ama dediqim qibi fiat oLarak aşabiLir bizi yinede Tavsie icin SaoL.

• HERTZface
    MSI K9A2 zaten 146 YTL(KDV DAHİL) işlemcinize göre alın anakartınızı, beğendiğiniz anakartı değil yani.

pişmanlık yaşamayın sonra sorun-sıkıntı çıkarırsa ve AMD ler ısınır, bu sisteme en güzel MSI K9A2, ama yinede sen bilirsin, kolay gelsin
  • http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1333&maincat_no=1#

SanIrıM Senin bahsettiqin icadı mucit budur

Ben Platinum a bakmısdım cunqi

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=4141

buda Platinum fiatI :) sen nasIL uyqun dedin Şaşırmadım diiL

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=4140

Buda AnLadıqım kadarI Tavsien ama Onboard Vga Lazım Arkadas Yazmamıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HERTZface -- 23 Mart 2008; 13:12:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.