Şimdi Ara

Sisteme bir kez baksanız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar büyük olasılıkla konu olmaması gereken bir yerde.Bunun için özür diliyorum.Aşağıdaki sistem elime geçti ve şu anda laptopuma su kaçırdığım için bilgisayarsız kalmış durumdayım.Sormak istediğim bu sistem battle for middle earth,fm 2010-2009,nfs most wanted,max payne 2,painkiller,delta force gibi oyunları çalıştırır mı?yoksa hiç uğraşmayıp ofis bilgisayarı mı yapayım?

İntel Celeron 2.4 Ghz. işlemci
    Nvidia fx 5500 256 mb ekran kartı
    1 GB ram

Biliyorum çok eski parçalar ama yardım ederseniz çok sevinirim.

• O kart SM2 destekliyor, SM3 destekleyen oyunları oynamayı bırak açamazsın bile. Zaten o sistem açsada bir işe yaramaz. O sistem günümüz için ofis programları için bile yetersiz.
  • hiç uğraşma ofis-net bilgisayarı yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

hiç uğraşma ofis-net bilgisayarı yap
    Tahmin etmiştim arkadaşlar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

O kart SM2 destekliyor, SM3 destekleyen oyunları oynamayı bırak açamazsın bile. Zaten o sistem açsada bir işe yaramaz. O sistem günümüz için ofis programları için bile yetersiz.
    Arkadaşın dediği tamamen doğru, ben bu shader model 1-2-3-4 versiyonlarından ekran kartım Bioshock oyununu açamayınca haberdar olmuştum. Oyunu hackleyip açmıştım ama görüntü o kadar kötüydü ki direk kapattım oyunu.

Sistemin AGP ve işlemcin 478 pin destekliyor sanırım p4 3.0-3.4 arası HT bir işlemci ve ikinci el 2900xt-3650 yada 3850 AGP ekran kartlarından birini, almalısın. Ben öyle yaptım ;), ve 1gb RAM ram daha takarsan sistemin rahat çalışır, oyun başarımın da çok artar.

İşlemcin ile ekran kartını satarsın gideri ne kadarsa forumdan bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mazbut

Arkadaşın dediği tamamen doğru, ben bu shader model 1-2-3-4 versiyonlarından ekran kartım Bioshock oyununu açamayınca haberdar olmuştum. Oyunu hackleyip açmıştım ama görüntü o kadar kötüydü ki direk kapattım oyunu.

Sistemin AGP ve işlemcin 478 pin destekliyor sanırım p4 3.0-3.4 arası HT bir işlemci ve ikinci el 2900xt-3650 yada 3850 AGP ekran kartlarından birini, almalısın. Ben öyle yaptım ;), ve 1gb RAM ram daha takarsan sistemin rahat çalışır, oyun başarımın da çok artar.

İşlemcin ile ekran kartını satarsın gideri ne kadarsa forumdan bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım o sistemle mario oynayacaksın heralde bu zamanda

Ram'i 2 gb arttır,kaliteli bir 1gb ekran kartıyla uçarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 13 Eylül 2010; 16:13:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

Arkadaşım o sistemle mario oynayacaksın heralde bu zamanda

Ram'i 2 gb arttır,kaliteli bir 1gb ekran kartıyla uçarsın

Alıntıları Göster
    Anladım vasatın çok altında bir sistem ama şu anda modifiye edebilecek durumum yok malesef.Eğer yeni nesil oyunları çalıştırmayacaksa hangi oyunları çalıştırır mesela?Battle for middle earth çalıştırsa yeter bana.Zaten stratejiden daha fazla keyif aldığım bir oyun türü yok.Ayrıca bir soru daha elimde BFME 1 'in orjinal dvd'si var ve arkasında minimum sistem gereksinimi olarak:

İntel Pentium 1.3 Ghz(pentium 4 veya üzeri)
    256 Mb ram
    32 mb direct 3d

Diyor.Sanırım ekran kartı ve ram yeterli.Ama işlemci yeterli mi anlayamadım.Bir de bu sistemin kaldırabileceği oyunlar biliyorsanız lütfen paylaşın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drawingmaster

Anladım vasatın çok altında bir sistem ama şu anda modifiye edebilecek durumum yok malesef.Eğer yeni nesil oyunları çalıştırmayacaksa hangi oyunları çalıştırır mesela?Battle for middle earth çalıştırsa yeter bana.Zaten stratejiden daha fazla keyif aldığım bir oyun türü yok.Ayrıca bir soru daha elimde BFME 1 'in orjinal dvd'si var ve arkasında minimum sistem gereksinimi olarak:

İntel Pentium 1.3 Ghz(pentium 4 veya üzeri)
    256 Mb ram
    32 mb direct 3d

Diyor.Sanırım ekran kartı ve ram yeterli.Ama işlemci yeterli mi anlayamadım.Bir de bu sistemin kaldırabileceği oyunlar biliyorsanız lütfen paylaşın.

Alıntıları Göster
    hocam cs 1.6 yükle online oyna en azından online :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

hocam cs 1.6 yükle online oyna en azından online :)

Alıntıları Göster
    C.S pek keyif aldığım bir oyun değil.Tek derdim BFME.Lütfen bu konuda fikri olan varsa cevap verin.
  • quote:

C.S pek keyif aldığım bir oyun değil.Tek derdim BFME.Lütfen bu konuda fikri olan varsa cevap verin.

Alıntıları Göster
    bu bilgisayar isteklerini karşılamaz dedikleri gibi en fazla cs
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeßroN

bu bilgisayar isteklerini karşılamaz dedikleri gibi en fazla cs

Alıntıları Göster
    Arkdaşlar sorumu yineliyorum bu sistem Battle for Middle Earth oyununu çalıştırı mı?Ya da şöyle sorayım,İntel Celereon 2.4 Ghz. işlemci Pentium 4 1.4 Ghz eder mi?

• quote:

Arkdaşlar sorumu yineliyorum bu sistem Battle for Middle Earth oyununu çalıştırı mı?Ya da şöyle sorayım,İntel Celereon 2.4 Ghz. işlemci Pentium 4 1.4 Ghz eder mi?

Alıntıları Göster
    arkadaşım sen bu makinayla bu sevdadan vazgeç
  • quote:

arkadaşım sen bu makinayla bu sevdadan vazgeç

Alıntıları Göster
    bütçeni söyle ona göre anakart+işlemci+ekran kartı+ram önerelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

bütçeni söyle ona göre anakart+işlemci+ekran kartı+ram önerelim..

Alıntıları Göster
    Beyler yardım etmeye çalışıyorsunuz anlıyorum ve TEŞEKKÜR EDİYORUM ama bana bu sistemin Battle for Middle Earth oyunu için yeterli olup olmadığını söyleyecek biri yok mu?
  • quote:

Beyler yardım etmeye çalışıyorsunuz anlıyorum ve TEŞEKKÜR EDİYORUM ama bana bu sistemin Battle for Middle Earth oyunu için yeterli olup olmadığını söyleyecek biri yok mu?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bu sistem en fazla Counter-Strike'ı çalıştırır ,onu da çalıştırmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

Arkadaşım bu sistem en fazla Counter-Strike'ı çalıştırır ,onu da çalıştırmaz..

Alıntıları Göster
    Madem sistem bu kadar kötü bana 600 tlyi maksimum 30 tl geçecek bir sistem toplar mısınız?Oyunları en yüksek ayarlarda oynatmasa da olur.Fifa 2011,Pes 2011,COD 5,6,7 gibi oyunları ortalamanın biraz üstüne çıkarsa yeter.Elimde 17" lik bir monitör var.Kasadaki güç kaynağı sanırım yetersiz.Yani tam bir kasa istiyorum.Sistem kesinlikle yenilenmeyip 1-1 buçuk yıl kullanılacak.Uzun vadeli bir anakart gerekmiyor.İşlemci olarak AMD Athlon x3 440 düşünüyorum.Ekran kartı 4850 veya 4670 düşünüyorum fiyata göre.Yardım ederseniz çok sevinirim.

• quote:

Madem sistem bu kadar kötü bana 600 tlyi maksimum 30 tl geçecek bir sistem toplar mısınız?Oyunları en yüksek ayarlarda oynatmasa da olur.Fifa 2011,Pes 2011,COD 5,6,7 gibi oyunları ortalamanın biraz üstüne çıkarsa yeter.Elimde 17" lik bir monitör var.Kasadaki güç kaynağı sanırım yetersiz.Yani tam bir kasa istiyorum.Sistem kesinlikle yenilenmeyip 1-1 buçuk yıl kullanılacak.Uzun vadeli bir anakart gerekmiyor.İşlemci olarak AMD Athlon x3 440 düşünüyorum.Ekran kartı 4850 veya 4670 düşünüyorum fiyata göre.Yardım ederseniz çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    bu tarzda istediğin sistem için minumum 680 tl yi gözden çıkarman gerek sanırım

• quote:

bu tarzda istediğin sistem için minumum 680 tl yi gözden çıkarman gerek sanırım

Alıntıları Göster
    Peki 680 TL olsu.
  • quote:

Peki 680 TL olsu.

Alıntıları Göster
    AMD Athlon II X3 445 (3.1GHz) 1.5MB (AM3 938Pin) -- 153 TL
    Asus M4N68T-M GF7025/DDR3 1800MHz S+V+GL+16X 938p -- 105 TL
    HI-LEVEL 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Kit (Soğutuculu) -- 160 TL
    HIS HD5750 iCooler IV 1 GB 128Bit GDDR5 16X -- 258 TL

Toplam: 676 TL

exa.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

exa.com.tr

Alıntıları Göster
    Battle For Middle Earth 1 600*800 çözünürlükte very lowda oynarsın en iyisi yeni PC

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.