Şimdi Ara

Sisteme ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ECS G31T-M7 anakartlı E5300 İşlemcili 4 gb ram'li 230 watt psu'lu bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek istiyorum, şu an kendi üzerindeki ekran kartı Ati Radeon HD 3450, değiştirme amacım Pes 13 oyununu orta ayarlarda falan kasarak oynamam, oyunu kasmadan oynatacak bi ekran kartı düşünüyorum sizin tavsiyenize göre.HDMI kablosuyla LED TV ye bağlı oynuyacam bu oyunu ona göre bizim işimizi görecek bişey lazım.Teşekkürler arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakulee42 -- 24 Ağustos 2014; 18:53:48 >

• psu sıkıntı olmayabilir bütçe için işlemciye çıkamayız şu an için kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakulee42

psu sıkıntı olmayabilir bütçe için işlemciye çıkamayız şu an için kardeş.
    bakıyorum dediğin ekran kartlarına kardeş şu an bizim işlemciyle uyum lu olur mu onu düşünüyorum, başka ekran kartları tavsiyen varsa onlarada bakarız kardeş.
  • quote:

yeni psu alabiliriz manasinda mi sorun olmaz?islemcinin neresine cikiyorsun onu da anlamadim islemci al demedim o psuya bunlar olur dedim psuyu degistirirsen cok daha iyilerini alamazsin islemci problem cikarir bu sefer.amd 250 alirsin amd 260 alirsin daha otesi olmaz.
  • R7 240 ile en yüksek ayarda oynarsın psu da sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

yeni psu alabiliriz manasinda mi sorun olmaz?islemcinin neresine cikiyorsun onu da anlamadim islemci al demedim o psuya bunlar olur dedim psuyu degistirirsen cok daha iyilerini alamazsin islemci problem cikarir bu sefer.amd 250 alirsin amd 260 alirsin daha otesi olmaz.

evt yeni psu alabilirz ekran kartı kaldırmazsa dedim, işlemciyi yanlış anladın kardeşim tavsiye eden olursa işlemciyi ben yazıyım dedim doğrudur zaten bu anakart i5 takamayız çok yeni bir kart değil.Yalnız şu Asus GT630 64 bit olması sıkıntı verirmi usta?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • R7 240 da aynı seviyeymiş heralde o 128 o zaman onu tercih etmek iyi olur gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

R7 240 ile en yüksek ayarda oynarsın psu da sorun olmaz

kasmasında önemli değil gerisi ahmet psu da dursun değiştirme diyorsun yani.
  • quote:

quote:

quote:

evt yeni psu alabilirz ekran kartı kaldırmazsa dedim, işlemciyi yanlış anladın kardeşim tavsiye eden olursa işlemciyi ben yazıyım dedim doğrudur zaten bu anakart i5 takamayız çok yeni bir kart değil.Yalnız şu Asus GT630 64 bit olması sıkıntı verirmi usta?

gt630 alirsan psu almazsin 19w yakmiyor gibi bir kart.cekirdegi baya guclu ama ust kartlarin satisini kesmesin diye 64 bit yapmislar sorun olmaz.240 da 30w cekiyor bunda da psu degistirmezsin ikisi de islemciye uyar.hangisi hizli gibi bir sey olmamasi lazim bunlar yakin kartlar ama nvidia olsun dersen gt630'da sorun yok ama 64 bit yine de tuhafima gitti dersen 240 al o da isini gorur.psuya girersen 75 lira yaninda 250 alsan bi 300'u buluyor.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-vx400-400w-aktif-pfc-guc-kaynagi.html

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

• karakulee42 kullanıcısına yanıt
    Anakart agp mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

quote:

Alıntıları Göster
    350w psu + r7 250 ddr5 gayet iyi gider.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gt630 alirsan psu almazsin 19w yakmiyor gibi bir kart.cekirdegi baya guclu ama ust kartlarin satisini kesmesin diye 64 bit yapmislar sorun olmaz.240 da 30w cekiyor bunda da psu degistirmezsin ikisi de islemciye uyar.hangisi hizli gibi bir sey olmamasi lazim bunlar yakin kartlar ama nvidia olsun dersen gt630'da sorun yok ama 64 bit yine de tuhafima gitti dersen 240 al o da isini gorur.psuya girersen 75 lira yaninda 250 alsan bi 300'u buluyor.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-vx400-400w-aktif-pfc-guc-kaynagi.html

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

tavsiyen için teşekkürler kardeş aynen benim düşündüğümü yorumlamışsın bakalım bunlara biz o zaman.

• quote:

Anakart agp mi?

anakart modeli ecs g31t-m7 pcı express
  • O zaman soeun olmaz güle güle kullanın psu ya da gerek yok

• quote:

O zaman soeun olmaz güle güle kullanın psu ya da gerek yok

R7 240 ile R7 250, Asus HD6570, HD7750 dir bunların arasında pek fark yapar mı bu R7 240 kardeş ne biliyim performans olarak randıman almak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakulee42 -- 24 Ağustos 2014; 20:04:52 >
  • quote:

quote:

O zaman soeun olmaz güle güle kullanın psu ya da gerek yok

R7 240 ile R7 250, Asus HD6570, HD7750 dir bunların arasında pek fark yapar mı bu R7 240 kardeş ne biliyim performans olarak randıman almak gibi.

Alıntıları Göster
    bir de aklıma takıldı ne biliyim bu kartlar da genelde pcı express 3.0 var yani destekliyor yazıyorya bizim anakart bi sıkıntı vermez inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakulee42 -- 24 Ağustos 2014; 20:09:26 >

• karakulee42 kullanıcısına yanıt
    Diğer kartlara psu yetmez

• quote:

Diğer kartlara psu yetmez
    iş görecek psu alsak bunları sıralasan randıman bakımından, sıralaman nasıl olurdu kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakulee42 -- 24 Ağustos 2014; 20:19:32 >
  • quote:

iş görecek psu alsak bunları sıralasan randıman bakımından, sıralaman nasıl olurdu kardeş.

Alıntıları Göster
    sanada zahmet oluyor rahatsız etmiyorum umarım kardeş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.