Şimdi Ara

Sisteme Göre Tercih ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evdeki sistemim bu resimdekinin Frısby marka olanı ve optic girişi yok.
    Divx player olayını attım sinir bozuyor Cd seçiyor Takılıyor Codec problemleri derken kendime bir Pc topladım sadece film izlemek için.

onlarında bağlantı bilgilerini alttaki resimdeki gibi anlatmaya çalıştım.
    İlk başta araya bir amfi yada eco her ne ise almayı düşündüm ama bazı arkadaşlarım
    Logitech ve Creative gibi optic girişli ses sistemini alırsam daha güzel sese sahip olabileğimi aklıma soktu
    Bende gerçekten kararsız kaldım
    20 sayfaya yakın yazılar okudum aklım biraz daha fazla karıştı tabii
    Ses kartım Live Platinium 5.1 on panelde optic çıkışı var ve onu kullanmak istiyorum
    Bildiğim kadarı ile en iyi ve temiz ses o şekilde alabilirim (yanlış ise nedenini öğrenmek isterim)
    resmide ekliyeyim ve tavsiyelerinizi alayım , bilgili arkadaşlar oldukça fazla bana biraz daha az teknik kelimeler ile olayı tarif ederler ise sevinirim...

Sisteme Göre Tercih ?

1. Böyle bir sistem arken araya bir çevirici yada dağıtıcı gibi her ne ise ondan mı almak gerekir...
    2. Bu hoparlörler normalde ses kartından aux girişinden kendisi 5.1 e çeviriyor ama ne kadar sağlıklı bir ses veriyor bilemiyorum
    3. Ses kartından özel kablo aldım ve arkadaki işaretli yerlere tek tek bağladım ama rear ler aynı anda çalıyor bir türlü beceremedim
    4. Ses kartımın optic çıkışını kullanmak istiyorum ve bu sebeple optic girişi olan bir alet ile mevcut hoparlörlere analog giriş mi yapayım
    5. Her şeyi bırakıp güzel bir ses sitemi alıp hiç uğraşmadan bağlayayım mı?

Kafam çok karıştı gerçekten belki yanlış şeyler bile yazmışımdır.
    Yardımlara şimdiden teşekkürler

Üni. Vizesi gibi oldu bu iş benim için hay allah yaahuuuuu

• bab bu vize gibi değilde daha çok final gibi olmuş ben anlamadım valla problemi soryy belki yarın birileri gelirde cevaplar umarım
  • bu gün Z5500 dinlemeye gittim ve karaımı verdim evdeki sistemimi ya satıcam yada kenara kaldırıcam
    direkt optic bağlantı yapıp logitech ten müziğimi dinleyeceğim ve filmimi seyredeceğim...
    Çok çok beyendim gerçekten çok kaliteli bir ses sistemi yapmışlar tebrikler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.