Şimdi Ara

Sisteme Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu ay sonuna kadar vatan bilgisayardan teb bonuslulara özel %30 indirim ile bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Samsung'un 24'' bir monitörünü alacaktım ama biraz araştırma yapınca IPS monitörleri buldum, kullanan veya bu monitörler hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bilgisayarı çoğunlukla film ve internet için kullanacağım arada da oyun oynayabilirim. Eğer gerek yok diyorsanız aşağıdaki monitörü alacağım, şimdiden teşekkür ederim :)

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/samsung-s24a350h-24-s24a350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55297

• Güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet419

Güncel...
    IPS panelde tepki süresi yüksek olduğundan, hızlı oyun sahnelerinde gölgelenmeler (ghosting) olur.
    arada oyun oynuyorsan IPS panel tercih edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

IPS panelde tepki süresi yüksek olduğundan, hızlı oyun sahnelerinde gölgelenmeler (ghosting) olur.
    arada oyun oynuyorsan IPS panel tercih edebilirsin

Alıntıları Göster
    Peki çok mu fark ediyor bu IPS monitörler, verdiğim linkteki monitör de geniş açılardan izlemeye imkan sağlıyor, verdiğim paraya değecekse AOC'un 23'' bir monitörü var onu alabilirim, yinede sizlerden tavsiye bekliyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-i2353fh-23-i2353fh-genis-ekran-led-ips-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59296

• quote:

Peki çok mu fark ediyor bu IPS monitörler, verdiğim linkteki monitör de geniş açılardan izlemeye imkan sağlıyor, verdiğim paraya değecekse AOC'un 23'' bir monitörü var onu alabilirim, yinede sizlerden tavsiye bekliyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-i2353fh-23-i2353fh-genis-ekran-led-ips-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59296

Alıntıları Göster
    Vatan Teb bonus kampanyasında net % 30 indirim yok diye biliyorum rakam sınırı var bir kısmı karta ödenir alımda şu kadar kasada indirim var gibi detayları vardı incelemeden karar verme derim.

Monitör içinde benq nun yeni serilerini bir incele derim.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95829

• quote:

Orijinalden alıntı: aLoNe

Vatan Teb bonus kampanyasında net % 30 indirim yok diye biliyorum rakam sınırı var bir kısmı karta ödenir alımda şu kadar kasada indirim var gibi detayları vardı incelemeden karar verme derim.

Monitör içinde benq nun yeni serilerini bir incele derim.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95829

Alıntıları Göster
    Vatandan alacağım için oradan link atsanız daha uygun olur. Yinede teşekkür ederim, aynı markanın vatandaki modeline bakacağım.

• quote:

Vatandan alacağım için oradan link atsanız daha uygun olur. Yinede teşekkür ederim, aynı markanın vatandaki modeline bakacağım.

Alıntıları Göster
    Güncel...
  • quote:

Güncel...

Alıntıları Göster
    S24A350H modeli kaçırma al derim. Gayet şık bir monitör. 2ms tepki süresi, HDMI girişi, mega dynamic contrast, 24". Bir monitörden daha ne istersin :) Ama uzunvadede ne kadar sağlam onu bilmiyorum ve hiç güvenmiyorum.
  • quote:

Güncel...

Alıntıları Göster
    Gerçek geniş açı izlemek istiyorum diyorsan kesinlikle ya VA led alcaksın yada IPS. Bu arada tabi VA led hem 8 bit panel hemde 3000:1 kontrast oranı ile hepsinden başarılı gözüküyor. Ayrıca VA led 4ms tepki süresi ile IPS den daha iyi bir seçim olur. Diğer taraftan oyun ağırlıklı kullanacaksanız RL2450H alın derim ben. Ama paranız varsa XL2420T almanı öneririm.

BenQ VW2424H
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/benq-vw2424h-24-vw2424h-genis-ekran-va-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60880

BenQ RL2450H
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/benq-rl2450h-black-24-rl2450h-led-oyun-monitoru/productdetails.aspx?I_ID=60881

• quote:

Orijinalden alıntı: divercats

Gerçek geniş açı izlemek istiyorum diyorsan kesinlikle ya VA led alcaksın yada IPS. Bu arada tabi VA led hem 8 bit panel hemde 3000:1 kontrast oranı ile hepsinden başarılı gözüküyor. Ayrıca VA led 4ms tepki süresi ile IPS den daha iyi bir seçim olur. Diğer taraftan oyun ağırlıklı kullanacaksanız RL2450H alın derim ben. Ama paranız varsa XL2420T almanı öneririm.

BenQ VW2424H
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/benq-vw2424h-24-vw2424h-genis-ekran-va-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60880

BenQ RL2450H
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/benq-rl2450h-black-24-rl2450h-led-oyun-monitoru/productdetails.aspx?I_ID=60881

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sizin önerdiğiniz VA led monitör benim alacağım samsung monitörden daha iyi sanırım. Tepki süresi 4ms, oyunlarda çok fark edermi bilmiyorum. Uzun vadede hangisi daha iyiyse onu almak isterim. Ayrıca önerdiğiniz monitör çok hoşuma gitti ama bulunduğum şehirdeki mağazada stokta yok, inceleyip de almayı isterim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: divercats

BenQ VW2424H

BenQ RL2450H

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sizin önerdiğiniz VA led monitör benim alacağım samsung monitörden daha iyi sanırım. Tepki süresi 4ms, oyunlarda çok fark edermi bilmiyorum. Uzun vadede hangisi daha iyiyse onu almak isterim. Ayrıca önerdiğiniz monitör çok hoşuma gitti ama bulunduğum şehirdeki mağazada stokta yok, inceleyip de almayı isterim.

Alıntıları Göster
    bir seçim olur. Diğer taraftan oyun ağırlıklı kullanacaksanız RL2450H alın derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: pafuchiangore

bir seçim olur. Diğer taraftan oyun ağırlıklı kullanacaksanız RL2450H alın derim ben

Alıntıları Göster
    Hem oyun hemde film izlemek için bir monitör almak istiyorum, ya onu ya da onu alacaksın dendiği zaman karar vermek zor oluyor :)
  • quote:

Hem oyun hemde film izlemek için bir monitör almak istiyorum, ya onu ya da onu alacaksın dendiği zaman karar vermek zor oluyor :)

monitöre max ayırdığınız bütçe nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankaleo

quote:

Alıntıları Göster
    samsung s24a350h ve BENQ RL2450H 24'' arasındayım bende
  • quote:

quote:

İndirimle beraber 650-700 civarı olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Güncel...

• quote:

Güncel...

Alıntıları Göster
    benq derim vatan mağaza ile görüşürsen getirtebiliyorlar diye biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

2 monitör aklıma geliyor şu anda:

LG IPS236V (ips panel)

-daha iyi renk doğruluğu
    -daha geniş izleme açısı

BenQ VW2424H (va panel)

-daha iyi siyah
    -daha hızlı tepki süresi

bunların arasından benim tercihim, divercats nickli üyenin de tavsiye ettiği BenQ VW2424H olacaktır. va panel ips ile tn panel arasında konumlandırabilir. böylece ne filmden ne de oyundan fazla taviz vermiş olursun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

LG IPS236V (ips panel)

-daha iyi renk doğruluğu
    -daha geniş izleme açısı

BenQ VW2424H (va panel)

-daha iyi siyah
    -daha hızlı tepki süresi

bunların arasından benim tercihim, divercats nickli üyenin de tavsiye ettiği BenQ VW2424H olacaktır. va panel ips ile tn panel arasında konumlandırabilir. böylece ne filmden ne de oyundan fazla taviz vermiş olursun...

Bende BenQ VW2424H karar verdim sanırım ama yinede mağazasında incelemek istiyorum. Bugün akşam HDD almak için gideceğim vatanbilgisayara, gitmişken bu monitörü de soracağım. Eğer getirtebilirlerse inceledikten sonra almayı düşünüyorum. Bu arada 2ms ile 4ms arasında oyunlarda çok fark yaratır mı, şuan dizüstü kullandığım için oyun oynayamıyorum ve bu konuda bir bilgim yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

LG IPS236V (ips panel)

-daha iyi renk doğruluğu
    -daha geniş izleme açısı

BenQ VW2424H (va panel)

-daha iyi siyah
    -daha hızlı tepki süresi

Bende BenQ VW2424H karar verdim sanırım ama yinede mağazasında incelemek istiyorum. Bugün akşam HDD almak için gideceğim vatanbilgisayara, gitmişken bu monitörü de soracağım. Eğer getirtebilirlerse inceledikten sonra almayı düşünüyorum. Bu arada 2ms ile 4ms arasında oyunlarda çok fark yaratır mı, şuan dizüstü kullandığım için oyun oynayamıyorum ve bu konuda bir bilgim yok.

Alıntıları Göster
    Güncel...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.