BenQ VW2424H vatanbilgisayarın %25 indirimi ile 548 tl düşmüş, an itibariyle en uygun fiyat vatandadır.Ben almayı düşünüyorum ama hala tam karar veremedim.Şuan kullandığım TN panelden çok daha üstün olacağı kesin ama yinede internet ortamında doğru dürüst kullanıcısı ve yorumları olmadığı için insan tereddütte kalıyor..
rakamlara göre konuşmak çok doğru değil ama pek farketmez...arkadaşın dediği gibi vatan 25 lik indirim var, oraya gidip monitörü incelersin beğenirsen alırsın...yarın bende muhtemelen bi bakmaya gidicem artık ne alıp çıkarım bilmiyorum
Vatana gittim 2tb bir hdd aldım ama bu monitörden yok orada. Şuan çok acil değil aslında, ileri bir tarihte de alabilirim. Ünivertsite hazırlıkları derken bilgisayarda çok zaman harcayamam zaten :) Belki ileride 1-2 ms tepki süreli monitörler üretirler veya daha farklı modeller gelir onlardan alırım. Yinede ilgilenip mesaj yazan herkese teşekkür ederim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme