Merhabalar kendi pcm ile memnun ken bide ablamın ki çıktı .Ablama orta seviye iyi bir bilgisayar topladım ama psu konusunda kararsızım. Sizden yardımlarınızı bekliyorum bu sisteme kaaç wattlık psu gerekir.
İntel core i5 750 işlemci sapphire HD4870 GDDR5 512MB 256BIT 2*2GB DDR3 1333MHZ Ram Gigabyte P55-US3L INTEL® P55 SOKET 1156 DDR3 2200MHZ (O/C) ANAKART SAMSUNG 500 GB HDD SATA II 16 MB 7200 rpm. Sistem bu ama psu konusu ne olucak anlamadım ve sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
gercekten sistem cok orta seviye kardesim varya cift cekirdek ve 9600gt kullananlar msjı görse seni bi kasık suda bogarlar .. sistem bence orta falan degil gayet güzel üst seviye bir sistem olmus..kasa varmı yoksa sadece psu mu alacaksın??
bu modele bakabilirsin.. ocz'ye ben kefilim aynı modeli kullanıyorum cok memnunum
kasa aldık ama psu yok bu arada ilgin için teşekkür ederim yarın alıcaz büyük ihtimalle
ne demek her zaman baska öneriler istersen de pm atabilirsin ya da burdan yazabilirsin.. 550w sistemini rahat besler ve modüler olması ayrı güzel.. o yüzden önerdim zaten.. bu fiyata bundan daha iyisini bulamazsın tr'de..
quote:
Orijinalden alıntı: airogi
kasa aldık ama psu yok bu arada ilgin için teşekkür ederim yarın alıcaz büyük ihtimalle