Bildirim
SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cidden o kadar yagarmı -
KARDEŞLERIM SİZE YAŞAMAYI DEGIL GOMULMEYİ EMREDİYORUM
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya ne yiyip içiyorsanız baya kafa yapmış -
Bende nallart niye ortalarda yok diyordum. Konyadan godzilla cokdan gecti yarin aksama da geri geliyor galiba -
Yağmur duası var da kar duası yokmu yahu :)) -
KARDEŞLERIM KONUYA EKLEMEK İÇİN HER BİRİNİZDEN KAR DUASI BEKLİYORUM. SİZLERDEN DAHA GÜZEL FİKİRLER GELEBİLİR. EN BEHENILENLERI KONUYA KIYUCAM
Nallart manisaya godzilla niye gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İstanbul için sıcaklık sorunu var, aslında sistem çok sınırda ama son model çıktılarına göre soğuma artmış, rüzgar yönü karayelden. Karayel olunca, balkanlardan kara üzerinden soğuklar zayıfladan geliyor. Poyraz olunca deniz üzerinden geçip ılımanlaşıyor. Başta poyrazdı şimdi karayel yıldız. -
Nallart bey Ankara cuma günü okullar tatil olur mu sence?
Konuyu gizle butonunu koyan yönetimden allah razı olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle başlık atılır mı?Zaten milletçe tedirginiz,birde böyle başlık görünce...Lütfen... -
Nükleer savaş felan çıkmadığı sürece bida zor gelir öyle kışlar. Buzullar eriyor. Gerisi hikaye. Bizim burda bir ay kar gitmezdi
Şimdi kar yağmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nallart bey şu tatil durumu ile ilgili bizi bilgilendirmeyi unutma sana güveniyoruz.. -
Nallart efendim hürmetlerimi sunarım , haliniz vaktiniz nasıl ?
Cuma günü okullar taril olacak mı efendim size güvenerek arkadaşımla iddaya girdim , eğer yağmaz diyorsanız şimdiden para biriktiriyim. İyi geceler ( istanbul için )
Çok şehvetli bir insan nallart beyimiz 3 senedir sanırım bu konuları açıyor biz kar maşuklarıbı eğlendiriyor
Allah bağışlasın
Bekliyorum efendim.
Hürmetlerimi sunarım.
Şiiri ağlayarak okudum bekliyoruz bakalım kardeş.
Bünyamin Hocam da bir şeyler diyordu ama ben pek ciddiye almadım bu sistemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X