Bildirim
SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (158. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nallart ilk konu açtığında ilkokuldaydım. Lise geçti, üniversite geçti. Şimdi evliyim, üç çocuğum var. Şu herifin bir kere bile tam olarak tutturduğunu görmedim. -
İZLANDA GRAFİKLERİNE BAKTIM HERKES SAKİN OLSUN İSTANBULLULAR HAZIRLIKLARINI DERHAL YAPSIN 2 HAFTA BOYUNCA KARA GÖMÜLECEK MAMUTLAR VE KUTUP AYILARI HÜKÜMET TARAFINDAN İSTANBULA 2 HAFTALIĞINA GETİRELECEK VE SOKAKLARA SALINACAKTIR BU TAMAMEN KUTUP HABİBATINI TAM ANLAMIYLA YAŞAMAK İÇİN. MERAK ETMEYİN ORDU SURİYEDE TAM GAZ İLERLİYOR BU KAR YAĞMASI İÇİN ÖNEMLİ BİR ETKENDİ. EL BAB I 2 HAFTA İÇİNDE TAMAMEN ALIRSAK GODZİLLA TEKRAR COŞACAKMIŞ YAYALIM LÜTFEN FACEBOOK ONAYLI. ELEKTRİKLER HÜKÜMET TARAFINDAN GİZLİCE KESİLMİŞTİR ÇÜNKÜ BU CİDDİ BİR KIŞA HAZIRLIK TATBİKATIDIR..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TITAN
İZLANDA GRAFİKLERİNE BAKTIM HERKES SAKİN OLSUN İSTANBULLULAR HAZIRLIKLARINI DERHAL YAPSIN 2 HAFTA BOYUNCA KARA GÖMÜLECEK MAMUTLAR VE KUTUP AYILARI HÜKÜMET TARAFINDAN İSTANBULA 2 HAFTALIĞINA GETİRELECEK VE SOKAKLARA SALINACAKTIR BU TAMAMEN KUTUP HABİBATINI TAM ANLAMIYLA YAŞAMAK İÇİN. MERAK ETMEYİN ORDU SURİYEDE TAM GAZ İLERLİYOR BU KAR YAĞMASI İÇİN ÖNEMLİ BİR ETKENDİ. EL BAB I 2 HAFTA İÇİNDE TAMAMEN ALIRSAK GODZİLLA TEKRAR COŞACAKMIŞ YAYALIM LÜTFEN FACEBOOK ONAYLI. ELEKTRİKLER HÜKÜMET TARAFINDAN GİZLİCE KESİLMİŞTİR ÇÜNKÜ BU CİDDİ BİR KIŞA HAZIRLIK TATBİKATIDIR..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
alırsın... -
Göztepe yağmur yağıyor ...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock
Nallart ilk konu açtığında ilkokuldaydım. Lise geçti, üniversite geçti. Şimdi evliyim, üç çocuğum var. Şu herifin bir kere bile tam olarak tutturduğunu görmedim.
nallart rules
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nallart Antalyada sıkıntı yok nööörek şinci -
Tekirdağ merkez godzilla kükremeye başladı arabaları tokatlayacak biraz sonra -
quote:
Orijinalden alıntı: kalahamari
Tekirdağ merkez godzilla kükremeye başladı arabaları tokatlayacak biraz sonra
Tekirdağ nasıl bi yer? Merkezde mi yaşıyorsun, gezilecek yer var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Nancy Ajramquote:
Orijinalden alıntı: kalahamari
Tekirdağ merkez godzilla kükremeye başladı arabaları tokatlayacak biraz sonra
Tekirdağ nasıl bi yer? Merkezde mi yaşıyorsun, gezilecek yer var mı?
çok sıkıcı bir yer hiçbişey yok aracın varsa baharda pikniğe gidersin yazında sağa sola denize gidersin
kışın gitsen gitse cafede barda kös kös oturursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 30 Aralık 2016; 18:34:2 >
-
Nallart bence senin tahminler Isparta içindi 2-3 senedir yağmayan kar yağdı be . -
SİSTEM MALESEF KESTANE OLSA DA KONU YİNE EFSANELER ARASİNDA YERİNİ ALDİ. İLK MESAJLARLA HERKESİN YUKSELMESİ, GODZİLLA KENDİNİ GOSTERMEYİNCE UMUTSUZ BEKLEYİS, KUCUK KARDESLERİNİZİN TATİL BEKLENTİLERİNİN BOSA CİKMASİ. GODZİLLA İLE SENLENSE DAHA İYİ OLURDU AMA KİS AYİ KARLA OLDUGU KADAR BU KONULARLA DA GUZEL. İNSALLAH Bİ DAHAKİ SEFERE KONUYU KAR MANZARALARİ SUSLER. İYİ FORUMLAR
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ülkecek dünyanın tımarhanesi olduk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşlerim gfs şu an önümüzdeki günler için öyle şeyler GÖSTERİYOR KI BU SİSTEM ONUN YANINDA BEBE KALABİLİR. GODZILLANIN İNTİKAMI KOTU OLACAK DEDİK. O SİSTEMİ TAKIPTEYIM. BENDEN HABER BEKLEYIN. ŞU 2 GÜN COOOOK ÖNEMLİ GUNCELLEMELER VAR. OLAYI GÖRDÜĞÜM AN YENİ KONUYU YAPISTIRCAM. KENDİNİZİ KOLLAYIN.
şu adamın nitelikli dolandırıcılıktan engellenmesi lazım -
ALLAAAAAAHUUUU EKBERRRRR DIYIN MASUK KARDEŞLERIM. GODZİLLA COOOK FENA SİNYAL VERDİ. BU SİNYAL YARIN AKŞAM DEVAM EDERSE KONU BAŞLIĞI DEGISTIRILECKTIR. 850HPA DA YANİ 1450 METRE YÜKSEKLİĞİ SICAKLIĞINI - 16 LARA KADAR İNDİRİYOR. BU SİSTEMDE - 4 - 5 VARDI. İSTANBUL MISTANBUL DINLEMEZ. ORTALIĞIN ANASINI AĞLATIR. HAZIRRR OLUN KARDEŞLERIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 30 Aralık 2016; 20:7:35 >
quote:
Orijinalden alıntı: nallart
Kardeşlerim gfs şu an önümüzdeki günler için öyle şeyler GÖSTERİYOR KI BU SİSTEM ONUN YANINDA BEBE KALABİLİR. GODZILLANIN İNTİKAMI KOTU OLACAK DEDİK. O SİSTEMİ TAKIPTEYIM. BENDEN HABER BEKLEYIN. ŞU 2 GÜN COOOOK ÖNEMLİ GUNCELLEMELER VAR. OLAYI GÖRDÜĞÜM AN YENİ KONUYU YAPISTIRCAM. KENDİNİZİ KOLLAYIN.
O soguklar inerse dediklerinde cidden abartmamis olursun
Kar sevdalısı nedir? Hiç kar görmeyen şehirlerde mi yaşayan çocuklar buraya yüzlerce mesaj atıyor anlamadım. Ankarada yaşayan biri olarak her sene kar gördüğümüz için ilginç bir olay gelmiyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X