Şimdi Ara

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.425
Cevap
43
Favori
250.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ISTANBULUN RUHUNA EL FATIHA KARDEALERIM. ISTANBUL ICIN DURUMLAR FELAKETE ILERLIYOR. YAGISVE SOGUK ARTTI. RUZGAR KARAYELE DONDU

TEKKKK KELIME ILE GOMULME ICIN SON DAKIKALAR

GODZILLA BIR GELMEZ IKI GELMEZ AMA UCUNCUDE ORTALIGI VELVELEYE VERIR. TIPKI GECEN SENEKI GIBI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Bartın geçen seneki gibi gömülmese bari @nallart. Okul uzadıkça uzadı geçen sene. Tatilimizin içine etti senin Godzilla. Şehir merkezinde 1.5 metre kar vardı. Lütfen bu sefer o kadar yağmayacağını söyle.

O değil de; bu adam MGM'den daha iyi tahmin yapıyor.

Hocam tövbe de, yağsın . Ben de Bartınlıyım, geçen sene hayatın felç olması belediyenin zerre kadar çalışmamasından oldu. Haftalarca çöpleri bile toplamadılar. Şehrin merkezinde çöp yığınlarından çöp kutuları gözükmüyordu, bu durum kar eriyip yollar açıldıktan sonra bile devam etti.

10. Sınıf öğrencisiyim, siz hangi okuldasınız?

O kara belediyenin de yapacağı pek bir şey yoktu. Sokaklar dar, park halindeki araçlar da gözükmüyordu. O normal bir kar değildi, doğal afetti.

Ben üniversitede okuyorum, son sınıf öğrencisiyim. Geçen sene sınav programımızı alt-üst etti o kar. Normalde ocak ayının ilk haftasında bitecek olan finallerimiz; ocak ayının ortalarında bitmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu çok heyecanlı lan şaka maka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda şuanda 3 metre kar var

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    Sana neden guvenemioz

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

ISTANBULUN RUHUNA EL FATIHA KARDEALERIM. ISTANBUL ICIN DURUMLAR FELAKETE ILERLIYOR. YAGISVE SOGUK ARTTI. RUZGAR KARAYELE DONDU

TEKKKK KELIME ILE GOMULME ICIN SON DAKIKALAR

GODZILLA BIR GELMEZ IKI GELMEZ AMA UCUNCUDE ORTALIGI VELVELEYE VERIR. TIPKI GECEN SENEKI GIBI

İnşallah tutar özledik be kardeşim şu şehirde ❄ yağışını.

• Baba 6.5 metre kar burda. O Godzilla ise burayı uzaylılar istila etti. İsimiz zor. Nöbete devam
  • Izmir e de kar yagacak mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Kocaeli ne olacak bakalım

SİZDE GOMUKECEKSINIZ KARDEŞIM MÜSTERİH OL. GODZILLA KOCAELİYI ÇOK SEVER ÖZELLİKLE UMUTTEPE YAKINLARINDAYSAN. ALLAH SENİ GOMSUN DEĞERLI KARDEŞIM

Üstad Konya geçen hafta iyi yağış aldı devamı gelecek mi ?

• okul okuyan Kardeşlerim belki de size bu gece veya yarın sabah TATİL haberini verebilirim. Beklemede olun. İSTANBUL GOMULME ILE EŞİK EŞİĞİE. ORTALIK TALAN OLACAK!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Sistem güncellemelerine baktığın sitenin linkini atabilir misin ? Bizde bakalım ne neyi ifade ediyor yazarsan sevinirim.

bilgisayar a geçtiğim bir zaman size haber veririm

Bekliyorum unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostsword

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Kocaeli ne olacak bakalım

SİZDE GOMUKECEKSINIZ KARDEŞIM MÜSTERİH OL. GODZILLA KOCAELİYI ÇOK SEVER ÖZELLİKLE UMUTTEPE YAKINLARINDAYSAN. ALLAH SENİ GOMSUN DEĞERLI KARDEŞIM

Üstad Konya geçen hafta iyi yağış aldı devamı gelecek mi ?

gelecek kardeşim inşallah

• Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Utanmasak illere gore oran verip iddia oynayacagiz :D
    Hocam Ankara için durum nedir,gömülür müyüz bu hafta?

• Hocam Ankara dan ne haber
  • Hep istanbul hep istanbul yeter ulan karın keyfini istanbul çıkarsın ayazı biz yiyelim.Ankara yetim mi ankara değersiz mi ? Kar fırtınası istiyorum en az 50 cm kar istiyorum nerde bu godzilla ?
    Hocam sanmıyorum ama İzmir'e kar yağar mı bu kış? Bir de 3-4hafta sonra kamp ve dağcılık için için Manisa-Spil, Aksaray-Hasandağı, Bolu 7 göller ve İzmir Bozdağ'a gidicez . Mahsur kalacak derecede kar yağmaz değil mi hocam? Hasandağı ve bolu kara gömülür gibime geliyor.

• MGM en fazla 5-10 cm örtü oluşur demiş İstanbul için. Ağır bir durumdan söz etmemiş. Değiştirirler mi kararlarını acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

okul okuyan Kardeşlerim belki de size bu gece veya yarın sabah TATİL haberini verebilirim. Beklemede olun. İSTANBUL GOMULME ILE EŞİK EŞİĞİE. ORTALIK TALAN OLACAK!!!

ALLLAHHHHH (mezunum ama şu kar tatili tribinden çıkamadım)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.