Şimdi Ara

SİSTEMİ ALDIM SİZCE NASIL ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: xesoesx

Arkadaşlar ben normalde farklı topladım fakat tanıdık bilgisayarcı o anakartı önerdi dediki bu daha iyi ileriye dönük ileride upgrade edebilirsiniz dedi ekran kartı zotac vardı fakat onuda dediki zotac kaliteli marka değil ati sappire verdi.. pc kasasına gelince 500 w alayım dedim dedi napacan onu cok fazla 350 yeter dedi ...

Dedim forumda 600 alın fln diolar dedim dediki olurmu öyle şey :S Off

neyse aldıysan geçmiş olsun 350 wat neye yeter.ayrıca zotac kesinlikle harika ve çok kaliteli mallar yapıyo.
  • Arkadaşlar adam dediki o gerçek 350 w dedi sorun olmaz dedi..

Bak oldu ya olmaz ama oldu ya power suppysini değiştirirm ben onun dedi diğer parçalar nasıl kasayı sorun etmeyin ?
  • Valla zotac bn bilmiorum kullanmadım yorum yapamıyıcam ama adamın dediği şu sen bana güven ben sana su an ki piyasada en cok satılan en cok tutulan en iyi markayı ekran kartını verdim dedi bende güvendim bakalım gelsin bkacaz.
  • quote:

Arkadaşlar adam dediki o gerçek 350 w dedi sorun olmaz dedi..

Bak oldu ya olmaz ama oldu ya power suppysini değiştirirm ben onun dedi diğer parçalar nasıl kasayı sorun etmeyin ?

diğerleri güzel ama kesin 500 veya üstü psu al ayrıca zotac gerçekten müthiş markadır.biraz araştırsaydın görürdün.kingstonları da hiç değilse 1066 mhz olsaydı müthiş olurdun neyse o okadar önemli değil hayırlı olsun.
  • Bende arkadaşlara katılıyorum Psu yetmez o ekran kartına bende 4890 oc version kullanıyorum epsilon 80 plus 700w power suppy im var.
  • Psu yetmez..Ayrıca zotac en iyi nvidia üreticilerinden biridir.Madem sana ati ekran kartı aldırıyor nie nvidia çip şetli anakart aldırmış ?Bumu ileriye dönüklük.Alırdın crossfire x destekli bir anakart ati kullanıcaksan hem ilerde crossfire şansında olurdu.Ramleri nie 1066 yazmamış oda ayrı bi konu. Bunların hepsi bir çelişki.Leon-x dediği gibi cesareti varsa kendine güveniyorsa üye olsun bu foruma burda tartışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reys -- 3 Temmuz 2009; 22:02:30 >
  • hemen arasana exayı anlat durumu ,degistirme sansım var mı diye
    üstüne biraz para koycagın icin islerine gelir degistirebilirler bence
  • Arkadaşım iade imkanın varsa iade et paranı al.Yazıkki bir insan tanıdığına bunu yapıyor ve de kendini bilgisayarcı olarak görüyor.

Adam resmen "Bu tanıdığa yüksek fiyata kitlerim demiş"
  • o bilgisayarcıyı alıp kucağa hoplatmak lazım
    keşke buraya danışsaydın almadan önce.daha iyi bi anakart ve kasa+psu alabilirsin.mesela akasa kasalar daha iyidir.
    ama diğer parçalar güzel.
  • şu anda yapacağın en iyi iş zaman geçmeden exa'yı ara durumu anlat onlar sana yardımcı olurlar çünkü onlarında işine gelir....
  • OFF aldım bir kere kasayı kasanın power değiştirirm sorun değilde anakart neden kötü bence gayet güzel bir anakart :S
  • "zotac iyi marka değil sapphire al" böyle birşey olamaz ya sapphire ile zotac ın üreticisi zaten aynıdır. Biri ati kolu diğeri de nvidia kolu Pc Partner firmasının.
  • quote:

OFF aldım bir kere kasayı kasanın power değiştirirm sorun değilde anakart neden kötü bence gayet güzel bir anakart :S

malesef değil zayıf bir anakart

SİSTEMİ ALDIM SİZCE NASIL ?

foxconn a7da-s

ecs 780gma ultra black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 4 Temmuz 2009; 14:13:58 >

• @xesoesx

Son durum nedir şimdi ne yaptın aldığın sistemi yazar mısın tekrar net bir şekilde...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.