Şimdi Ara

SİSTEMİ ALDIM SİZCE NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi bugun satın aldım pazartesi elimde olucak.Şimdiden sabırsızlanıyorum sizce sistemim nasıl ?

Asus M3N78-EH GF8200/DDR2 1066 S+GL+RAID+16X 940p

AMD Phenom II 940 X4 QuadCore (3.0 GHz) 8MB 940p

A-DATA 4 GB (2*2) 800 MHz DDR2 RAM Extreme Ed. CL4

Sapphire HD4870 Vapor-X 1 GB 256Bit GDDR5 16X

Samsung 320 GB 7200 RPM 16MB SATA2

Samsung Dvd-Rw 22X SH-S222A Pata Siyah

Asus TA951 350W ATX Kasa (Siyah)

• Sistem genel parçalar olarak iyi fakat aynı paranın biraz daha üstüne çok daha ileriye dönük bir sistem toplanabilirdi.Örneğin,anakart Asus M3N78-EH GF8200 gibi bir anakart yerine ECS'nin Ultra Black gibi bir model kasa Akasa Zen 520W olarak seçilebilirdi..Hadi performansı geçtim 350W Psu ile 1GB HD4870 Vapor-X kullanmak nasıl sonuçlar doğurur orası da kesin değil..O yüzden keşke almadan önce buraya da konu açıp bu tür tavsiyeler alsaydınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 2 Temmuz 2009; 21:54:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xesoesx

Arkadaşlar sistemi bugun satın aldım pazartesi elimde olucak.Şimdiden sabırsızlanıyorum sizce sistemim nasıl ?

Asus M3N78-EH GF8200/DDR2 1066 S+GL+RAID+16X 940p

AMD Phenom II 940 X4 QuadCore (3.0 GHz) 8MB 940p

A-DATA 4 GB (2*2) 800 MHz DDR2 RAM Extreme Ed. CL4

Sapphire HD4870 Vapor-X 1 GB 256Bit GDDR5 16X

Samsung 320 GB 7200 RPM 16MB SATA2

Samsung Dvd-Rw 22X SH-S222A Pata Siyah

Asus TA951 350W ATX Kasa (Siyah)

sakın o sistemi o psuyla çalıştırma bir oyun açarsın bozulur eder . en az 460-500w psu lazım o sisteme

ramler 1066 mhz olabilirdi

• aslında birkaç konu açtığınızı hatırlıyorum..bu sitede bu tavsiyeyi tasvip edecek birisi olmayacağına, olsa da uyarılacağına göre; son anda bütçenize göre davranmak zorunda kaldınız galiba diyerek iyimser bi yorum getiriyorum..eksik hususları arkadaşlar belirtmişler zaten..kolay gelsin..
  • Kasada bulunan psu sisteminiz için yetersiz o şekilde sistemi kullanmayın 500W civarı bir psu işinizi görecektir. Bu konuda sistemin siparişini vermeden önce konu açsanız çok daha iyi bir sistem toplayabilirdiniz.
  • Arkadaşlar ben normalde farklı topladım fakat tanıdık bilgisayarcı o anakartı önerdi dediki bu daha iyi ileriye dönük ileride upgrade edebilirsiniz dedi ekran kartı zotac vardı fakat onuda dediki zotac kaliteli marka değil ati sappire verdi.. pc kasasına gelince 500 w alayım dedim dedi napacan onu cok fazla 350 yeter dedi ...

Dedim forumda 600 alın fln diolar dedim dediki olurmu öyle şey :S Off
  • bir bilgisayarcı vakası daha yaşanmış toplam kaç liraya sattı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar ben normalde farklı topladım fakat tanıdık bilgisayarcı o anakartı önerdi dediki bu daha iyi ileriye dönük ileride upgrade edebilirsiniz dedi ekran kartı zotac vardı fakat onuda dediki zotac kaliteli marka değil ati sappire verdi.. pc kasasına gelince 500 w alayım dedim dedi napacan onu cok fazla 350 yeter dedi ...

Dedim forumda 600 alın fln diolar dedim dediki olurmu öyle şey :S Off

pardon ama o bilgisayarcıya
    zotac iyi marka değilse ati ses kartı üreticisidir
    sana birşey satan hiçbir kimseye güvenmeyeceksin. asus ta350 fena kasa değil ama ya ucu ucuna yetiyordur yada tehlike sinyalleri çalıyordur da haberin yok. Adam elindekilere göre şu iyi bu iyi demiş anlaşılan.

• bende merak ettim ne kadara aldın?O psu gerçekten yetmez.O bilgisayarcı pek bişeyden anlamıyor gibime geldi.o işlemci ve anakartı 350w
  • tanıdıkta bunu yaparsa
  • öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan kardeş. anakartı 1066 almışsın ama ramleri 800 almışsın. keşke 1066 alsaydı daha iyi performans alırdın.birde arkadaşların söylediği gibi o sisteme o psu yetmez alete zarar verirsin elindeki satıp üstüne para ekle 450-500 den aşağı birşey alma bence ileride sli falan yaparsın
  • bi yerden odun temin et, güzelce ıslat, git o adamı bi temiz döv aklı başına gelir belki
  • Psu konusunda O bilgisayarcıyı dinlemekle pek iyi bir şey yapmamışsınız.
  • Psu dışında geri kalan herşey güzelGüle güle kullanın.
    Ek olarak arkadaşlar ramler niye 1066 mhz değil,yok niye ddr3 kurmadın gibi şeyler diyorsunuzda bunu toplayan arkadaşta biliyor herhalde,bütçesi o kadarmış ve bu bütçeye alınabilecek en güzel sistemi toplatmış
    Yalnız kardeşim Psu dan bende biraz süpheliyim
  • Bilgisayarı 1200 topladım bende dedim psu yetmez 500 alalım ya sen güven fln dedi.. :S

Normalde benim sistemim bu değil..
  • Oda parçaları exa.com dan aldı yanımda seçti böyle böyle dedi bende tanıdık diye güvendim..
  • Fiyat uygun aslında,işlemci ekran kartı zaten 700 tl yapıyor
  • quote:

Oda parçaları exa.com dan aldı yanımda seçti böyle böyle dedi bende tanıdık diye güvendim..

niyeti belki kötü değildir günahını almayalım ama demekki kendine fazla güveniyor ama pek hesap edememiş toplarken psunun yetmeyeceğini.
    çalışmasına çalışır belki ama ne kadar zaman? ben de 300watt psu ile 4850 çalıştırdım ama sadece denemek içindi. uzun kullanımda psu yetersiz gelip ömrünü erken doldurur.
  • sorunu anlatarak güç kaynağını değiştirmeye çalış..üzerine biraz ekleyerek 500w uygun bir psu al..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tutulmazhicivli

sorunu anlatarak güç kaynağını değiştirmeye çalış..üzerine biraz ekleyerek 500w uygun bir psu al..

aynen bencede hiç riske girme
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.