Şimdi Ara

Sistemi Beraber Toplayalım İçeriiiiii ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUGÜNLÜK BU KADAR YARIN DEVAMMMMMMMM !!!
  • bizim halıdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentinel24

https://www.youtube.com/watch?v=VxGYGE51QIk
    Bu videoda güzel bir şekilde anlatılmış.
    ben de boyle bisey arıyodum cok saolasın. 58 dk atlamadan izledim :)
  • Yalnız Böyle Çok Güzel Çok Zevk Alıyosun Kendin Yap Risk 0 ;) Yanlış Yapma İhtimalin %1 - %2 Çünkü Herşeyin Yeri Belli 8 Pin - 24 Pin Vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangalyurekli

quote:

Orijinalden alıntı: sentinel24

https://www.youtube.com/watch?v=VxGYGE51QIk
    Bu videoda güzel bir şekilde anlatılmış.
    ben de boyle bisey arıyodum cok saolasın. 58 dk atlamadan izledim :)

Kardeşim Ben
    https://www.youtube.com/watch?v=06A7G-HSdn4
    Bundan Yararlandım Anakart Marka Serisi Aynı İşlemci İntel Soğutucu Falan İyi Burdan Anladım Baya Şeyi

• Dostum hiçbirşey bilmediğin saten yerdeki halıdan belli gözünü seveyim git bi bilgisayarcıya toplattır bu sistemi ya da izmirde isen gel yardımcı olayım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: met@lrock

Dostum hiçbirşey bilmediğin saten yerdeki halıdan belli gözünü seveyim git bi bilgisayarcıya toplattır bu sistemi ya da izmirde isen gel yardımcı olayım sana

Vallaha Şu Anda Biten İşlemler :

İşemci Takıldı ✔
    Ram Takıldı ✔
    Harddisk Takıldı ✔
    Anakart Kasaya Monte Edildi ✔
    Soğutcu (TT c4) Takıldı ✔

-----------------------------------------------

Kalan İşlem Ekran Kartı Ve Güç Kabloları ✔
  • quote:

Orijinalden alıntı: My World Elektronik

quote:

Dostum hiçbirşey bilmediğin saten yerdeki halıdan belli gözünü seveyim git bi bilgisayarcıya toplattır bu sistemi ya da izmirde isen gel yardımcı olayım sana

İşemci Takıldı ✔
    Ram Takıldı ✔
    Harddisk Takıldı ✔

Termal macun sürüldü mü ? Power ledler usb ler vs. takildi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met@lrock -- 13 Eylül 2014; 10:59:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: My World Elektronik

quote:

İşemci Takıldı ✔
    Ram Takıldı ✔
    Harddisk Takıldı ✔

Termal macun sürüldü mü ? Power ledler usb ler vs. takildi mi ?

Evet Termal Macun Falan Videoları İzleyerek Yaptık Zaten Ne Çok Fazla Ne Çok Az Sıktık Bide Bu Güç Kablolarını SS Atcam Aşama Aşama Yardım Edeceksiniz :(

• Akşamı Heyecanla Bende Bekliyorum :D :D
  • Kabloları yanlış takma ihtimalin yokki nereye giriyorsa sok onları :) boş yer boş kablo kalmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jfp1 filan yazan anakartin onunde oraya kasadan cikan kablolari tak.Kitapciktan nasil takilacagi yazar.Sonra USB 2.0 Yazar kasadan uzanan USB 2.0 kablosunu soketine tak hepsi ayni siradadir.HD Audio tak.Usb girisinin yanlarinda olur.Kasa baglantilari bu kadar.
    Sonra Anakart Guc girisini tak 24 Pinli.
    İslemci guc girisini tak 4 veya 8 pinli olur.Anakarta gore degisiyor.İslemci yanlarinda olur.Harddisk,DVD Rom,SSD Guc girislerini tak.Ucu ince uzun olur.Sata kablolarini Harddisk,Dvd rom,SSD ye tak.Anakarta bagla.
    Ekran kartini tak.Guc kablolarini bagla.Vidalamayi sabitlemeyi unutma.
    bu kadar kaliyor isiniz.Sonrasi zaten PSU arka girisinden Dugmeyi I yap.Guc kablosunu prize tak.Monitor kablosunu Ekran kartina tak.Ve Atesleyebilirsin.
    Usb den W8-7 kurup kullanabilirsin.
    Hayirli olsun.

(Bende bugun aliyorum sistemimi :D )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrawStyle

Jfp1 filan yazan anakartin onunde oraya kasadan cikan kablolari tak.Kitapciktan nasil takilacagi yazar.Sonra USB 2.0 Yazar kasadan uzanan USB 2.0 kablosunu soketine tak hepsi ayni siradadir.HD Audio tak.Usb girisinin yanlarinda olur.Kasa baglantilari bu kadar.
    Sonra Anakart Guc girisini tak 24 Pinli.
    İslemci guc girisini tak 4 veya 8 pinli olur.Anakarta gore degisiyor.İslemci yanlarinda olur.Harddisk,DVD Rom,SSD Guc girislerini tak.Ucu ince uzun olur.Sata kablolarini Harddisk,Dvd rom,SSD ye tak.Anakarta bagla.
    Ekran kartini tak.Guc kablolarini bagla.Vidalamayi sabitlemeyi unutma.
    bu kadar kaliyor isiniz.Sonrasi zaten PSU arka girisinden Dugmeyi I yap.Guc kablosunu prize tak.Monitor kablosunu Ekran kartina tak.Ve Atesleyebilirsin.
    Usb den W8-7 kurup kullanabilirsin.
    Hayirli olsun.

(Bende bugun aliyorum sistemimi :D )

Aga Ordan Anlatmak Kolay :D Dur Bakalım Havaya Uçmasında 4 Milyarlık Kasa :D

• My World Elektronik kullanıcısına yanıt
    Hocam aşama aşamaya ne gerek var okuman var ise aç anakart kullanma klavuzunu neyi nereye takacagın resimlerle ve yazılarla anlatılmı zaten. ABD yi yeniden keşfetmiyoruz önünde sunu suraya takdiye gösteren bi klavuz var bu kadar zor değil bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Hocam aşama aşamaya ne gerek var okuman var ise aç anakart kullanma klavuzunu neyi nereye takacagın resimlerle ve yazılarla anlatılmı zaten. ABD yi yeniden keşfetmiyoruz önünde sunu suraya takdiye gösteren bi klavuz var bu kadar zor değil bu işler

Wuhuuuuuu Buldum Saol Zaten Bende ÖYle Yapacaktım Niye Konu Açtımki :(
  • ____________----------------________________

SON 8 SAAT :D
  • My World Elektronik kullanıcısına yanıt
    Bu arada psu kasanın üst tarafında mı ben mi yanlış gördüm acaba ... 4bin lik sistem toplayıp psu yukarıda kablo gizleme si olmayan bir psuyu nasıl seçtiniz hayret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Bu arada psu kasanın üst tarafında mı ben mi yanlış gördüm acaba ... 4bin lik sistem toplayıp psu yukarıda kablo gizleme si olmayan bir psuyu nasıl seçtiniz hayret ediyorum

İşte Kasayı Onlar Önerdi Ellerinde Hiçbir Kasa KAlmamış Ne 400R Ne Başka Bişey Kablo Saklama Yeri Üst Tarafta Var
  • Bilsem Alırmıydım Hiiiiiç :(
  • Kasa 8 Yıllıkmış :'(((((
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.