Şimdi Ara

Sistemi Beraber Toplayalım İçeriiiiii ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşemci Takıldı ✔
    Ram Takıldı ✔
    Harddisk Takıldı ✔
    Anakart Kasaya Monte Edildi ✔
    Soğutcu (TT c4) Takıldı ✔

-----------------------------------------------

Kalan İşlem Ekran Kartı Ve Güç Kabloları ✔

Arkadaşlar Tek Tek Foto Atıcam Hiçbişey Bilmyiorum :D Herşeyi Aldık

Arkadaşlar USTREAM'dan Canlı Yayınmı Yapsam Yardım Etseniz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My World Elektronik -- 13 Eylül 2014; 10:44:22 >

• SİSTEM SIRASIYLA

4690K - r9 290 (MSİ) - Gaming 5 - Asus VK278q - WD 1 TB - 3dMARS GİGABYTE (HİÇBİ BİLGİLm YOK :( ) Termaltek Soğutucu
  • My World Elektronik kullanıcısına yanıt
    Kurulum kitapçığını okuyarak devam et, ilk başta anakartı kur. İşlemciyi yerleştir; psu yerleşik zaten. Bu bakıştan kablo saklama görülmüyor varsa kablo saklamaya göre konumlandır yavaş yavaş. İşlemci soğutucusunu ayarla; rami yerleştir. Ön soketleri kur sonrasında psuyu kur. Bios piline vs bakmayı unutma bu arada. Fanları ayarla anakart/güç olayını. Sonrasında olay bitiyor zaten en son ekran kartını ve harddiski kur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborned

Kurulum kitapçığını okuyarak devam et, ilk başta anakartı kur. İşlemciyi yerleştir; psu yerleşik zaten. Bu bakıştan kablo saklama görülmüyor varsa kablo saklamaya göre konumlandır yavaş yavaş. İşlemci soğutucusunu ayarla; rami yerleştir. Ön soketleri kur sonrasında psuyu kur. Bios piline vs bakmayı unutma bu arada. Fanları ayarla anakart/güç olayını. Sonrasında olay bitiyor zaten en son ekran kartını ve harddiski kur:)
    Hiçbişey Bilmyiorum Dostum :( Anakartı Monte Etcemde Hangi Vidaları Kullanayım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: My World Elektronik

Hiçbişey Bilmyiorum Dostum :( Anakartı Monte Etcemde Hangi Vidaları Kullanayım :(

Alıntıları Göster
    Up Up
  • Hocam anakarti cikar islemciyide ac islemci takilacagi yeri yandaki klipsle ac. Sonra islemci ustundeki ucgenle anakart soket ustundeki ucgen ust uste gelicek sekilde yerlestirip kapatin. Sonra ram ve islemci sogutucuyu monte edip kasaya yerlestirin
    Dostum geçiş yerlerine bakarak hangi vidayı kullanacağını bul. Neden böyle bir risk aldın ki? Bilir kişi alsan iyi olur yanına. Donanıma zarar vermediğin sürece sıkıntı yokta
  • O sistem toplama zevki baskadir toplanir ya her turlu
  • quote:

Dostum geçiş yerlerine bakarak hangi vidayı kullanacağını bul. Neden böyle bir risk aldın ki? Bilir kişi alsan iyi olur yanına. Donanıma zarar vermediğin sürece sıkıntı yokta
    Seviyom bu memleketin insanını ya bildiğin psikopat gitmiş bi sürü para dökmüş donanıma birleştirmeyi bilmiyo ama yaparım ulen diyerek işe girişiyo sen o kasayı toplar üstüne marsa bile çıkarsın cesur kardeşim :D
  • O kasa o bileşenlere olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

O kasa o bileşenlere olmamış.
    Vallaha oldu :D
  • quote:

Halletiniz mi hocam yaptıysanız SS atın
  • quote:

Alıntıları Göster
    noyruun taze taze

• quote:

noyruun taze taze

Alıntıları Göster
    UPUPUPUP

• quote:

UPUPUPUP

Alıntıları Göster
    ilk defa mı sistem topluyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkyasa16

ilk defa mı sistem topluyorsunuz?

Alıntıları Göster
    ed
  • quote:

ed

Alıntıları Göster
    yokmu onlayn birileri
    Anakartı yerleştirmişsin işte gerisi gelir Yönergeleri oku, uzaktan yardım edemem o kadar 1e1 olsaydık kurardım sistemi. O fanlarla çakışıyorlarmı banamı öyle geldi?
  • quote:

Anakartı yerleştirmişsin işte gerisi gelir Yönergeleri oku, uzaktan yardım edemem o kadar 1e1 olsaydık kurardım sistemi. O fanlarla çakışıyorlarmı banamı öyle geldi?
    https://www.youtube.com/watch?v=VxGYGE51QIk
    Bu videoda güzel bir şekilde anlatılmış.

• quote:

Ayağına bi çorap giy sonra yardım edelim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.