Şimdi Ara

SİSTEMİ OLUŞTURUDUM SON HALİ YORUMLARINIZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MiraG3ShadoW

İŞLEMCİ : AMD Phenom II X4 960 3.0GHz 8MB Quad-Core AM3 Cpu
    ANAKART : Asus M5A78L LE AMD 760G AM3+ DDR3 ATX
    BELLEK : KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM
    SABİT DİSK : SAMSUNG 320 GB 7200 SATA2 16MB
    EKRAN KARTI :XFX HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11
    KASA : AEROCOOL VS-4 550W OYUN KASASI.

Sistem Son hali budur arkadaşlar. Oyun kasası olarak 1 haftadır araştırmalrım sonucu bunu oluşturum . elimdeki bütçe ile şu anlık en iyi bunu alabilyorm .

Son olarak Yorumlarınızı Esirgemeyin

Anakart değişmeli.

Ramlar CORSAIR ve 1600MHZ olursa daha iyi olur.

Ekran kartında Powecolor tercih edebilirsin.XFX kullanmadım ama Powercolor MSI ve Asus iyidir.

Hardiski 320 düşünüyorsanız kesinlikle bir de harici hardiskiniz olmalı.Eğer yoksa en az 500 gb seçin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahaeddin91

quote:

Sistem Son hali budur arkadaşlar. Oyun kasası olarak 1 haftadır araştırmalrım sonucu bunu oluşturum . elimdeki bütçe ile şu anlık en iyi bunu alabilyorm .

Anakart değişmeli.

Ekran kartında Powecolor tercih edebilirsin.XFX kullanmadım ama Powercolor MSI ve Asus iyidir.

Hardiski 320 düşünüyorsanız kesinlikle bir de harici hardiskiniz olmalı.Eğer yoksa en az 500 gb seçin..

Rem konusunu bayagı araştırdım 1333 mhz 1600 arasında pek fark yok o konuda yeterli düzeyde ram ım

ekran kartınıda özene bezene bayagı kart eledim aralarından xfx ile powercolor arasnda kalmıstım zaten cogu kişi xfx dedi

hdd için harici 500 gb hard disk war ondan alıyorm . bana kalsa hdd almıycaktım ewdeki 180 gb lık hdd kullancktım çünkü çok pahalı 200 lira bu hdd

tek sorun işte anakart konusunda kararsız kaldım farklı farklı yorumlar geliyor hangi ana kartı alcağım şimdi poff

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bahaeddin91

quote:

Anakart değişmeli.

Rem konusunu bayagı araştırdım 1333 mhz 1600 arasında pek fark yok o konuda yeterli düzeyde ram ım

ekran kartınıda özene bezene bayagı kart eledim aralarından xfx ile powercolor arasnda kalmıstım zaten cogu kişi xfx dedi

hdd için harici 500 gb hard disk war ondan alıyorm . bana kalsa hdd almıycaktım ewdeki 180 gb lık hdd kullancktım çünkü çok pahalı 200 lira bu hdd

tek sorun işte anakart konusunda kararsız kaldım farklı farklı yorumlar geliyor hangi ana kartı alcağım şimdi poff

HDD fiyatları pahalı.Yeni bir teknoloji geleceğini okudum CHIP'te.180GB +500 GB falzasıyla işinizi görür.Bu da +200 lira demektir.120 $'a z68 çipsetli anakartlar var.Alabilirsiniz bunlardan birini.

XFX konusunda benim fikrim yok ama arkadaşlar önerdiyse bir şey diyemem.İsminden dolayı da ön yargılı yaklaşmamak gerek Powercolor da iyidir ismi iç açıcı olmasa da :D

1600MHZ alırsanız fark 10 lira olur ki bu cuzi bir miktardır.Yani ahım şahım bir fark gözlemlemek biraz zor tabi 10 lira fark için :)

• amd sisteme z68 çipsetli anakart.
  • ama şöyle bi durumda hdd 7200 de ama sata kaç onu bilmyiorm fark edermiki hız konusunda bi dğeişklik olurmu yani .

Amd sisteme uymazmı z68 ? aydnılatın beni kararlaştılm artık şu anakartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

amd sisteme z68 çipsetli anakart.

Hahaha şimdi fark ettim:D Uyku vaktim gelmiş :P Gece sersemliği :/
  • Tek konudan devam edin.

quote:

Oyun için Sistem Önerisi ( Sadece Kasa ) 31 Ocak 2012; 17:09:02
    SİSTEMİ OLUŞTURUDUM SON HALİ YORUMLARINIZ ? 3 Şubat 2012; 19:48:54
    Sistem Son Hali Yorumlarınız Bekliyorum 2 Şubat 2012; 11:10:10
    Sizce bu Sistem Nasıl ( oyun Kasası ) 1 Şubat 2012; 12:11:00
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.