Şimdi Ara

Sistemi sonunda topladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 tane konu açtım toplarken yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum burdan.

Aslında 7870xt alacaktım ama çoğu kişi sorunlu dedi bende kasayı düşürüp böyle bir sistem yaptım görüşlerinizi bekliyorum 1 hafta içinde gelecekmiş Allah'ın izniyle.

Sistemi sonunda topladım

• quote:

Orijinalden alıntı: superior1

Arkadaşlar 2 tane konu açtım toplarken yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum burdan.

Aslında 7870xt alacaktım ama çoğu kişi sorunlu dedi bende kasayı düşürüp böyle bir sistem yaptım görüşlerinizi bekliyorum 1 hafta içinde gelecekmiş Allah'ın izniyle.

Sistemi sonunda topladım

Dengeli ve gayet güzel bir sistem olmuş, bu şekilde hiç bozmadan alın.Şimdiden hayırlı olsun. Aldıktan sonra resim ve oyun testlerini bekliyorum

• burakk055 kullanıcısına yanıt
    çok sağol hocam inşallah onuda yaparız , psu sence yeterli midir çok kararsızım ufak tefek overclock yapsam elimde kalmasın
    @burakk055
  • quote:

çok sağol hocam inşallah onuda yaparız , psu sence yeterli midir çok kararsızım ufak tefek overclock yapsam elimde kalmasın
    @burakk055

Psu çok rahat yeter o konuda kafan rahat olsun .Corsairin özellikle cx serisi çok kaliteli psu lardır. İşinizi fazlasıyla görür.
  • burakk055 kullanıcısına yanıt
    Online psu hesaplaması yaptığımda hep 530 küsür çıkıyor ve bana 750w psu öneriyor ondan sordum tekrardan sağol.

@burakk055
  • quote:

Online psu hesaplaması yaptığımda hep 530 küsür çıkıyor ve bana 750w psu öneriyor ondan sordum tekrardan sağol.

@burakk055

Eğer bütçeden bir sıkıntı yoksa 400r modelini de alabilirsin. Bu modeli de yeter, ben kafan rahat olsun diye diyorum.
  • bu bütçeye intel alınır demiştim inş pişman olmassın hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Murat hocam intele karar vermiştim dediğin cpu ya 3 kişi birden 7870xt nin sorunlu olduğunu söyleyince bende amd aldım bu güne kadar hep intel kullandık inşallah bu sefer yüzümüz kara çıkmaz .
  • quote:

Murat hocam intele karar vermiştim dediğin cpu ya 3 kişi birden 7870xt nin sorunlu olduğunu söyleyince bende amd aldım bu güne kadar hep intel kullandık inşallah bu sefer yüzümüz kara çıkmaz .

hani nerde sorun ? bende var 7870XT ? mis gibi her oyunu kasmadan ultrada oynuyorum işlemcimde 2500k... çekemeyenlerin lafına gelme kardeş. adam aynı performansı nvidida 800 tl ye alıyor e tabi kıskanacak. 7950 yle arasında 150 tl lik performans farkıda yok... iyi güldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Ağustos 2013; 18:57:43 >

• Yapacak yok artık amd ninde kötü bir performans sergileyeceğini düşünmüyorum , monitöründen memnun musun bu arada hocam teknolojix te 438 liraya düşmüş alınır mı ?
  • quote:

Yapacak yok artık amd ninde kötü bir performans sergileyeceğini düşünmüyorum , monitöründen memnun musun bu arada hocam teknolojix te 438 liraya düşmüş alınır mı ?

Cok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel sistem hayırlı olsun.
  • Teknolojix güvenilir midir sence

• Çok sağol hocam daha iyisi senin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superior1 -- 10 Ağustos 2013; 21:42:45 >
  • Hayırlı olsun şimdiden sistem gayet yeterli ve dengeli
  • Eyvallah çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Murat hocam intele karar vermiştim dediğin cpu ya 3 kişi birden 7870xt nin sorunlu olduğunu söyleyince bende amd aldım bu güne kadar hep intel kullandık inşallah bu sefer yüzümüz kara çıkmaz .

hani nerde sorun ? bende var 7870XT ? mis gibi her oyunu kasmadan ultrada oynuyorum işlemcimde 2500k... çekemeyenlerin lafına gelme kardeş. adam aynı performansı nvidida 800 tl ye alıyor e tabi kıskanacak. 7950 yle arasında 150 tl lik performans farkıda yok... iyi güldüm.

Öyle diyosunda asus gtx 660 Ti ile 7950 arasında dağlar kadar bir fark yok en fazla 3 5 fps vardır.Testlerde gtx 660 Ti genelde önde çıkıyor ama 7950 daha iyi gtx 660 Ti dan.Kalkıpta gtx 660 ti 7870xt nin seviyesinde demiyomusunuz 800 liraya hani nerde nvıdıa performansı 640 lira vatanda gtx 660 Ti.7950 İle'de aradaki fiyat farkına değicek kadar bir fark yok.

• quote:

Teknolojix güvenilir midir sence

internetten monitör almam %90 ölü pikselli gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.