Şimdi Ara

Sistemi Topladım Ancak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar sistemi topladım ama bu sefer nerden alacağım konusunda karar vermedim.İnternet üzerinden alacaktım yaptığım kapsamlı araştırmalar sonucunda en ucuz site olan(world karta taksit imkanlarından dolayı ) Trdükkan.com.tr dan alacaktım ancak tekmarkshop.com.tr - jticaret.com.tr - tektoptan.com.tr bu sitelerin birbirinin aynısı (benzer ürünler stoklarda var veya yok ürün fiyatları birbirine çok yakın ) kafamı karıştırdı.

Bu sitelerde daha önce alışveriş yapanlar varsa siteler güvenilirmidir? (Konu yanlış yerdeyse adminlerden özür dilerim doğru yere taşırlarsa sevinirim)

Şimdiden teşekürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: 06asi

Öncelikle merhaba arkadaşlar sistemi topladım ama bu sefer nerden alacağım konusunda karar vermedim.İnternet üzerinden alacaktım yaptığım kapsamlı araştırmalar sonucunda en ucuz site olan(world karta taksit imkanlarından dolayı ) Trdükkan.com.tr dan alacaktım ancak tekmarkshop.com.tr - jticaret.com.tr - tektoptan.com.tr bu sitelerin birbirinin aynısı (benzer ürünler stoklarda var veya yok ürün fiyatları birbirine çok yakın ) kafamı karıştırdı.

Bu sitelerde daha önce alışveriş yapanlar varsa siteler güvenilirmidir? (Konu yanlış yerdeyse adminlerden özür dilerim doğru yere taşırlarsa sevinirim)

Şimdiden teşekürler...

trdukkan.com.tr - tekmarshop.com.tr - jticaret.com.tr

bu sitelerin hepsinden alışveriş yaptım,hiç bir problem çıkmadı..seninde dediğin gibi trdukkan,jticaret, tektoptan ve bikaç site daha var.birbirinin aynısı.sanırım tek firmaya ait birçok web sitesi üzerinden aynı kaynaklı satış yapılıyor.yani bir sıkıntı olmaz

• Nova, Exa, Teknobiyotik, Hepsiburada Dan Alabilirsin.. Güvenli Sağlam Sitelerdir.. Vatan Bilgisayara Sakın Bulaşma..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

quote:

Orijinalden alıntı: 06asi

Öncelikle merhaba arkadaşlar sistemi topladım ama bu sefer nerden alacağım konusunda karar vermedim.İnternet üzerinden alacaktım yaptığım kapsamlı araştırmalar sonucunda en ucuz site olan(world karta taksit imkanlarından dolayı ) Trdükkan.com.tr dan alacaktım ancak tekmarkshop.com.tr - jticaret.com.tr - tektoptan.com.tr bu sitelerin birbirinin aynısı (benzer ürünler stoklarda var veya yok ürün fiyatları birbirine çok yakın ) kafamı karıştırdı.

Şimdiden teşekürler...

trdukkan.com.tr - tekmarshop.com.tr - jticaret.com.tr

bu sitelerin hepsinden alışveriş yaptım,hiç bir problem çıkmadı..seninde dediğin gibi trdukkan,jticaret, tektoptan ve bikaç site daha var.birbirinin aynısı.sanırım tek firmaya ait birçok web sitesi üzerinden aynı kaynaklı satış yapılıyor.yani bir sıkıntı olmaz

Peki deşekkür ederim.Trdükkan online desteğe sordum diğer firmalarda bi ilginiz var mı diye bağlantıları olmadığını söylediler.

Birde Ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı nova gibi tanınmış yerler dışında ucuza parça bulacağım...

• ne olursa olsun,her zaman en uygun fiyat nternet üzerinden yapılan alışveriştir..yazdığın sitelere güvencin yoksa çok daha tanınmış yerlerden alabilirsin.hepsiburada.com,exa.com,inventus.com, eksenbilgisayar.com gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.