GERİ KALAN UFAK TEFEKLERI YAZMIYORUM EKLENECEK YADA ŞU SÖYLE OLSA DAHA İYİ OLUR GİBİSİNDEN BİŞEY VARMI AKLINIZDA
HEPSİ 2. EL ÜRÜNLERİN ANAKART VE İŞLEMCİ HARİC GERİSİ 2 YADA MAX 4 AYLIK GARANTİLİ FATURALI MONİTÖR DAHİL 950 YE FELAN PATLIYACAK. FİYAT İYİMİDİR SİZDE YORUMLARI BEKLİYORUM TOPLANDIGINDA FOTO YÜKLERİM :)
Güncel bir sistem toplamanızı öneririm anakart 1600 Mhz ram destekliyormu?
destekliyo anakart 775 pinlerde en yüksegi 1600 mhz destegi var ddr3 ram de güncel sistemde sadece işlemci olabilir oda tuzlu oluyo gerek görmedim ben :)
ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ ÖNERİYORSUNDA 4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ YAZDIM BEN 4 ÇEKİRDEĞİ 2 YE ÇEKMEKTEKİ AMAÇ NE ANLAMADIM .)
aynı performans olduktan sonra çift olsa ne 10 çekirdekli olsa ne
quote:
Orijinalden alıntı: Mystik
quote:
Orijinalden alıntı: o-f-k
ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ ÖNERİYORSUNDA 4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ YAZDIM BEN 4 ÇEKİRDEĞİ 2 YE ÇEKMEKTEKİ AMAÇ NE ANLAMADIM .)
Aynı performansı verirlermi Bİlmem denemek lazım ama aynı performansı yakalayacagını çok sanmıyorum 2,7 chz 2 çekirdekle 2,5 chz 4 corenin
quote:
quote:
quote:
Aynı performansı verirlermi Bİlmem denemek lazım ama aynı performansı yakalayacagını çok sanmıyorum 2,7 chz 2 çekirdekle 2,5 chz 4 corenin
bu saatten sonra pc alırken 2 cekirdek almanın bir anlamı yaklaşık 1 yıl sonra çok pişman olursun
quote:
Orijinalden alıntı: Mert-TR
quote:
quote:
quote:
bu saatten sonra pc alırken 2 cekirdek almanın bir anlamı yaklaşık 1 yıl sonra çok pişman olursun
Katılıyorum :) Banada Öyle Geldi Ki Hyper hyper threading Diye bişey Varken Hele ki .)
sana kimse 2 çekirdekli işlemci al demiyor sistemin 950 TL edip etmeyeceği soruluyor aynı performansta bir sistem kaç TL ye toplanır diye örnek bir sistem toplanıyor
2 çekirdekli sistem alınır mı alınmazmı konu bu değil
soket 775'e bu saatten sonra o para verilmez diye düşünüyorum. amd tabanlı sistem topla. x3 alırsan, anakartında destekliyorsa 4. çekirdeği açarsın.
quote:
sana kimse 2 çekirdekli işlemci al demiyor sistemin 950 TL edip etmeyeceği soruluyor aynı performansta bir sistem kaç TL ye toplanır diye örnek bir sistem toplanıyor
2 çekirdekli sistem alınır mı alınmazmı konu bu değil
2 çekirdekle 4 çekirdek aynı kulvarda değil konu oraya gitti i3 e örnek versen ok ama farklı bişey dedin doğal olarak konu oraya geldi sayın kardeşim..
quote:
Orijinalden alıntı: Slothere
soket 775'e bu saatten sonra o para verilmez diye düşünüyorum. amd tabanlı sistem topla. x3 alırsan, anakartında destekliyorsa 4. çekirdeği açarsın.
Yok amd sistem düşünmüyorum 775 soket sadece işlemci ve anakart ki onları zaten elimden çıkartırım problem olmaz diye düşünüyorum ilerde i5 e çevirilir rahatlıkla sadece anakart ve işlemci değişikligiyle bence yani benim fikrim... amd de olabilirdi ama 4. çekirdeği aç açma işleri uğraçtırır o.c falan mantıklı gelmiyor bana o yüzden orj neyse öyle kullan en temizi.. .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme