Şimdi Ara

Sistemi yarın alıyorum YORUMLAR LÜTFEN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Serdarbasar dx10 yarım yamalak kullanıldıysa dx11'in de aldanılmaması gerektiğini söyledin, sağol bilgilendik. 5 sene sonra arkana bakınca da neler göreceksin neler. Daha gtx 260'ını ilk oynadığın dx11 destekli oyunda kıyaslayacaksın değiştiğin kartınla. Sen istemesen de aklına gelecek.
  • trap_seller
    oke ikna oldum :D
    kasaLancool PC-K56 + Xilence 550W İncelemesi
  • güle güle kullan arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Serdarbasar dx10 yarım yamalak kullanıldıysa dx11'in de aldanılmaması gerektiğini söyledin, sağol bilgilendik. 5 sene sonra arkana bakınca da neler göreceksin neler. Daha gtx 260'ını ilk oynadığın dx11 destekli oyunda kıyaslayacaksın değiştiğin kartınla. Sen istemesen de aklına gelecek.

ekran kartımın 5 değil 2 sene bile zor gideceğini biliyorum ama bu iki sene içinde oynuyacağım her oyunda 5770 den çok fazla keyif alıcağımıda test ettiğim için düşüncelerimi ilettim ben 5 sene arkama bakmam dediğim konuda aldığım psu Thermaltake 750 WATT TOUGHPOWER XT idi.. 5770 i 1 hafta kullandım ve şunu diyebilirim sadece hızlı ve şu an 350 tl ise herkez biliyor 2 ay sonra 200 tl den gidicek o yüzden ekran kartlarında sıkıntılı bir dönem yeni çıkan kartlar var ve daha nvidia son sözü söylemedi...

kasa için kesinlikle psu lu kasa alma derim eğer bütçen uygunsa boş ve çok kötü olmayan bütçene uygun bir kasa ve bütçene göre uygun kalite bir psu al ben eski feel hurricane II kasama yeni psu aldım zalman cpu soğutucu biraz masraflı oldu ama saatlerce çalışıyor kasadaki sesi gece sesizlikte bile zor duyuyorsun çalışması dersen imzamdaki sistemde çok iyi şekilde saatlerce çalışıyor gürültüsüz

• Hd5770 200tlye düşmez, düşse de yazık etmiş olursun parana. Zira öyle bir durumda kartın performansı değişmiyor ki? Ama senin aldığın ekran kartı gereksiz pahalı olmuş oluyor. Kaldı ki almış olduğun ekran kartı üretim ömrünü çoktan doldurdu, zira ne üretici ne kullanıcı kar ediyor eskimiş üründen.

Zaten dx11 de gerekli değilmiş sana, yeni çıkan oyunlar için almamışsın ekran kartını. Sadece hızlı olduğu için de gıcık oldun heralde bir kullanıcı olarak ne hikmetse?

Son olarak güç kaynağına onca para saymışsın, 750watt harcayan bir sistemi toplayamazsın. Sağlık olsun>> hd5770 için corsair önerisi 400watt. 100tlye de sessiz bir güç kaynağına sahip olabilirmişsin. Gtx 260 için 500watt kafi.
  • ok sen haklısın dx11 ben eski kart aldım kabul :) arkadaşa yardımcı olalım derim benim aldığım parçaların parasını ben verdiğim için kimsenin üzülmesine gerek yok :)
    zaten önümüzdeki sene sonuna nvdia 300 serisini çıkarır bir tanede ondan alırız alıştık nasılsa para dökmeye...
  • sistemi topladım arkadaşlar birazdan xp kurcam yorumlarını esirgemeyen herkese çoooooooooooooooooooook tşkler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.