AMD PHENOM II X4 925 QUAD CORE 2.8 GHZ 8MB ASUS M4A785TD-V EVO 785G/DDR3 1800mhz HI-LEVEL 4 GB (2*2) 1600 MHz DDR3 (Soğutuculu) TUL VTX 3D HD5770 1GB 128BIT (850/4800 MHZ) WESTERN DIGITAL 500GB 32MB SATA II C.BLACK LG GH22NS50 22x DVD-RW SATA THERMALTAKE VI15021W2E M9 500W ATX PENCERELİ KASA VEYA AEROCOOL PGS SERIES VX-R 600W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI VEYA THERMALTAKE VJ45021W2E V9 500W PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA + LG W2261VP-PF 21.5' 2 ms, DVI, HDMI, Full HD
SİSTEM BÖYLE YRN ALMAYI DÜŞÜNÜYORM İNŞŞ. LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN KASA KONUSUNDA KARARSIZIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bence gayet iyi bi sistem kasa olarak VJ45021W2E thermaltakeyi tercih et bence
quote:
Orijinalden alıntı: delilol
bence gayet iyi bi sistem kasa olarak VJ45021W2E thermaltakeyi tercih et bence
3. konu başlığın güzel olmuş . aerocool 600w tercih edbilirsin hayırlı olsun .
quote:
Orijinalden alıntı: D.a.y.I
3. konu başlığın güzel olmuş . aerocool 600w tercih edbilirsin hayırlı olsun .
Alıntıları Göster
k.bakmayın 3 başlık aynen ama tırsıyorum biraz :D
quote:
Orijinalden alıntı: shaggy259
k.bakmayın 3 başlık aynen ama tırsıyorum biraz :D
Alıntıları Göster
güzel sistem
quote:
Orijinalden alıntı: mocodeli
güzel sistem
Alıntıları Göster
Son hali gayet güzel, kasa da da görüntüsü hangisi güzelse onu al, powerlar aynı ayarda gibi 600w olan psu HighPower'dır ama sanırım 500w'lık modelleri var bu kasalarda. Yani iki kasa da güç olarak denktir hangisini beğendiysen onu alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Son hali gayet güzel, kasa da da görüntüsü hangisi güzelse onu al, powerlar aynı ayarda gibi 600w olan psu HighPower'dır ama sanırım 500w'lık modelleri var bu kasalarda. Yani iki kasa da güç olarak denktir hangisini beğendiysen onu alabilirsin.
tşkler valla leon senin yorumlar cidden benim için çok önemli tşkler
quote:
Alıntıları Göster
Eğer crossfire yaparım hd5770'lerimi diyorsan corsair 550watt bir model almanı öneririm. Daha kaliteli Yoksa 400watt kaliteli bir güç kaynağı(Ocz,high power, enermax, corsair) alman yeterli gelir o ekran kartına. Belleklerini 1333mhz alman da kafi, hız aşırtmadan işlemcin o bellek hızından fark alamıyor benim bildiğim. Çok güzel bir bilgisayar olmuş, güle güle inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Eğer crossfire yaparım hd5770'lerimi diyorsan corsair 550watt bir model almanı öneririm. Daha kaliteli Yoksa 400watt kaliteli bir güç kaynağı(Ocz,high power, enermax, corsair) alman yeterli gelir o ekran kartına. Belleklerini 1333mhz alman da kafi, hız aşırtmadan işlemcin o bellek hızından fark alamıyor benim bildiğim. Çok güzel bir bilgisayar olmuş, güle güle inşallah.
Alıntıları Göster
crossfire? malesef o kadar anlamıyorum bu işlerden ama. kasa konusunda aero cool WXR 600W almaya yakınım ama
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Alıntıları Göster
Bu çipsette c.fire yapsa ne olur kardeşim hiç kafasını bulandırma bence arkadaşın ne kadar getirisi olacak 8x-8x düzgün birşey olsa bende yapardım P45 çipset kullanıyorum sonuçta, 16x-16x düzeneği ve yükske çözürlükler için daha uygun olur çoklu ekran kartı uygulamaları...
quote:
Bu çipsette c.fire yapsa ne olur kardeşim hiç kafasını bulandırma bence arkadaşın ne kadar getirisi olacak 8x-8x düzgün birşey olsa bende yapardım P45 çipset kullanıyorum sonuçta, 16x-16x düzeneği ve yükske çözürlükler için daha uygun olur çoklu ekran kartı uygulamaları...
Alıntıları Göster
Güzel sistem şimdiden hayırlı olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: minmaster
Güzel sistem şimdiden hayırlı olsun..
Alıntıları Göster
arkadaşlar son 3 saat yorumları esirgemeyin lütfen
quote:
arkadaşlar son 3 saat yorumları esirgemeyin lütfen
patriottan yana kullan ramlerini sistemin oldukça güzel güle güle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: krstarica
patriottan yana kullan ramlerini sistemin oldukça güzel güle güle kullan
Alıntıları Göster
tşkler arkadaşlar yorumlar için ramleri patroit yaptım kasada hala kararsızım tşkler
quote:
tşkler arkadaşlar yorumlar için ramleri patroit yaptım kasada hala kararsızım tşkler
kasada lian li nin lancool dragon lord modellerine yönel ekran kartları için inanılmaz alanlar ayırabilen bir kasa 40 cm ekran kartın olsa o bile sıgar bu bashetttigim midi tower model sen düsün...
quote:
Alıntıları Göster
o kasayı alırsan 50 lira cebinde kalıyor . sistem için her türlü yeter . bir de ufak bir ayrıntı ama bulabilirsen sony 24x dvd yazıcı al
quote:
Orijinalden alıntı: D.a.y.I
o kasayı alırsan 50 lira cebinde kalıyor . sistem için her türlü yeter . bir de ufak bir ayrıntı ama bulabilirsen sony 24x dvd yazıcı al
Alıntıları Göster
bende geçenlerde sistemde temelden iyileştirme yaptım sana nacizane bir kaç önerim olabilir güç kaynağı konusunda ve hd5770 konusunda acele etme aynen 5770 i bende aldım iyi bir kart hızlı faka sonra hız değil amaç aynı anda kalitelide olsun istedim gtx260 çok iyi geldi fiyatları aynı dx11 aldatmasın daha dx10 u bile yarım yapalak kullanırken güç kaynağını ben biraz abarttım ama 5 sene kadar arkama bakmam gibi geldiği için aldım ramleri bir arkadaşım da dedi patriot sector 5 ramler ddr3 1333 çok iyidir kullanmak nasip olduğu için söylüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: HumWE
bende geçenlerde sistemde temelden iyileştirme yaptım sana nacizane bir kaç önerim olabilir güç kaynağı konusunda ve hd5770 konusunda acele etme aynen 5770 i bende aldım iyi bir kart hızlı faka sonra hız değil amaç aynı anda kalitelide olsun istedim gtx260 çok iyi geldi fiyatları aynı dx11 aldatmasın daha dx10 u bile yarım yapalak kullanırken güç kaynağını ben biraz abarttım ama 5 sene kadar arkama bakmam gibi geldiği için aldım ramleri bir arkadaşım da dedi patriot sector 5 ramler ddr3 1333 çok iyidir kullanmak nasip olduğu için söylüyorum
Alıntıları Göster
trap_seller bilmiyorum ama 550w psu zate 150tl kasa 25 tl filan oluyo enteresan serdarbasar hd5770den vazgeçiceğimi sanmıyom yorumun için tşkler
quote:
trap_seller bilmiyorum ama 550w psu zate 150tl kasa 25 tl filan oluyo enteresan serdarbasar hd5770den vazgeçiceğimi sanmıyom yorumun için tşkler