Şimdi Ara

Sistemim Bannerlord için yeterli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    knk oyunu kaç yıldır çıkarmaya çalışıyorlar ve yapabileceğimiz her şeyin en iyisini yapıp çıkartıcaz diyorlar yani optimesi iyi olur bence inş max da oynayablrm ya
  • Survival kullanıcısına yanıt
    he he çıktı şuanda bak en az 1 senesi daha var
  • Be4die kullanıcısına yanıt
    İnşallah ya
  • Psikososyal kullanıcısına yanıt
    Ben de ondan korkuyorum knk ekran kartı iyide mount&blade gibi oyunlar da işlemci çok önemli yani o böyle karmaşanın içinde savaşın ortasın da falan olay işlemcide bitiyor işte o zaman ne olur bilmiyorum korkum bu zaten ama seneye yazın yeni işlemci alıcam gerçi oyun o zamana kadar çıkmazsa sıkıntı yok ki bu gidişle o zamana kadar çoktan çıkmış olur ya :(
  • tm o zaman 15 days alıyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: moosmoos

knk oyunu kaç yıldır çıkarmaya çalışıyorlar ve yapabileceğimiz her şeyin en iyisini yapıp çıkartıcaz diyorlar yani optimesi iyi olur bence inş max da oynayablrm ya

Ben de bekliyorum hocam oyunu ama bende gt740m li bir laptop var sadece muhtemelen lowda bile kasar. Ama isin guzel yani ben 2 3 ay once hala warvand oynuyordum bu mount and blade oyunlari eskimiyor yine de efsane kalıyor. Ben de ilerde bir pc alirim o zaman oynarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

Orijinalden alıntı: moosmoos

Ben de bekliyorum hocam oyunu ama bende gt740m li bir laptop var sadece muhtemelen lowda bile kasar. Ama isin guzel yani ben 2 3 ay once hala warvand oynuyordum bu mount and blade oyunlari eskimiyor yine de efsane kalıyor. Ben de ilerde bir pc alirim o zaman oynarim.

Aynen ya bende warband oynuyorum hala 5 senedir aralıksız bekliyorum bannerlordu çıksa da oynasak bu ara da sen o ekran kartıyla low da oynarsın ya oyunun minimum sistem gereksinimlerinde senin ekran kartı var low da kasıcağını düşünmüyorum sende ama ben hani 5 yıldır beklediğim için rakatım kalmadı yani böyle oyunu ultra grafik de 60 fps de oynamak istiyorum zevkini çıkara çıkara oynamak istiyorum olayım o bu yüzden ultra istiyorum ama bf1 ultra da 80 ne biliyim total war warhammer gibi optimizasyonu kötü olan bir oyun da ve bannerlord'dan çok daha epic savaşların döndüğü bir oyun da yani 2000v2000 gibi falan ayrıca grafikleri de daha iyi bannerlord'dan total war warhammer'ın yani böyle bir oyun da bile 70 fps alıyorsam ultra da bence bannerlord da ultra grafikde alırım ya 60 fps hadi bakalım görücez

• quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

Google'a can it run yaz

bu saçma siteyi önerip inanabiliyosan bilgisayar, yazılım, oyunlarla ilgili zerre kadar toz tanesi kadar bilgin olmadıgı belli hayatında hiç bilgisayar kullanmadın sanırım ?

Bak güzel kardeşim, niye hemen celalleniyorsun ki. Sitenin yaptığı tek şey oyunun yayınladığı minimum ve önerilen sistem ayarlarını alıp senin bilgisayarının bileşenleriyle karşılaştırmak.

Ben de, belki arkadaşa bi bakımdan yardımı olur diye girip bi bakmasını söyledim.

Sanki anana küfretmişim gibi ne ordan it gibi bağırıp çağırıyorsun. Seni rahatsız, alakadar edecek bişey mi söyledim, derdin ne bilader

Edit: haa bak bi de daha oyun bile çıkmamış piyasaya. Acaba sen bu kadar bilgiliysen söyle adama bakalım daha çıkmamış oyundan kaç fps alacağını, veled seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTospa -- 28 Ağustos 2017; 18:0:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortada bannerlord yok olm nere kaldiriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O oyun çıkana kadar, senin sistem emekli olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

quote:

Google'a can it run yaz

bu saçma siteyi önerip inanabiliyosan bilgisayar, yazılım, oyunlarla ilgili zerre kadar toz tanesi kadar bilgin olmadıgı belli hayatında hiç bilgisayar kullanmadın sanırım ?

Bak güzel kardeşim, niye hemen celalleniyorsun ki. Sitenin yaptığı tek şey oyunun yayınladığı minimum ve önerilen sistem ayarlarını alıp senin bilgisayarının bileşenleriyle karşılaştırmak.

Ben de, belki arkadaşa bi bakımdan yardımı olur diye girip bi bakmasını söyledim.

Sanki anana küfretmişim gibi ne ordan it gibi bağırıp çağırıyorsun. Seni rahatsız, alakadar edecek bişey mi söyledim, derdin ne bilader

Edit: haa bak bi de daha oyun bile çıkmamış piyasaya. Acaba sen bu kadar bilgiliysen söyle adama bakalım daha çıkmamış oyundan kaç fps alacağını, veled seni

tarihteki hiçbir oyun orda yazan minimum veya önerilen sistem gereksinimlerine uymaz orda yazandan önce optimizasyon var cartı curtu var oyun cıkıp testler yapılmadan kimse yada herhangi bir site kimin kaç fps alacagını bilemez tabii müneccim değilse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.