Şimdi Ara

Sistemim Bannerlord için yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzatmıyorum açıkcası pc den pek anlamam anlayanlar varsa sistemimi inceleyip yorumlarsa gerçekten sevinirim.
    Sistemim:
    AMD RX480 8GB ekran kartı
    intel core i5 4460 3.2 GHZ işlemci
    8GB Ram
    Asus h97 pro gamer anakart
    Sizce şu sistemle bannerlord da ultra grafiklerde kaç fps alırım lütfen dobra olun 30 fps falan alırsam 30 diyin kandırmayın çok sevinirim :)..
    Şunu da not olarak ekliyim bazı oyunlar da ki fps seviyelerim özellikle yeni oyunları yazıcam. :
    Total war WARHAMMER: ultra grafik ortalama 70 FPS
    Far Cry Primal: ultra grafik ortalama 62 FPS
    Battlefield 1: ultra grafik ortalama 81 FPS

• Google'a can it run yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UcanTospa kullanıcısına yanıt
    Yazdım fakat çıkan şeyleri de yaptım bir program falan da indirdi ama programı kuruyorum açılmıyor anlamadım ben olayı nasıl yapıcaz şimdi
  • 70

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Cidden mi ya çok teşekkürler içimi rahatlattın az da olsa hadi inşallah Allahım
  • Youtubea bak arkadaşım aynı sistemi olan 10 tane adam vardır. Konı yanlış yerde bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

Youtubea bak arkadaşım aynı sistemi olan 10 tane adam vardır. Konı yanlış yerde bu arada

Hacı hangi yılda yaşıyorsun

Oyun daha çıkmadı

• Ek olarak ultra olmayabilir belki de orta ayarlarda çok rahat alırsın 30fpsyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival

quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

Youtubea bak arkadaşım aynı sistemi olan 10 tane adam vardır. Konı yanlış yerde bu arada

Hacı hangi yılda yaşıyorsun

Oyun daha çıkmadı

Durumumuz yo

• Survival kullanıcısına yanıt
    Haoydee kardeşim ciddimisin nolur şaka de ya şaka de de güliyim off üzüldüm şimdi Allahım ya üf
  • Yeterli 1080p de orta seviyede oynarsin eger optimizasyonu iyi yapabilirlerse ortsnin uzerinde hatta maxta da oynarsin. Her sey optimizasyona bagli

• quote:

Orijinalden alıntı: moosmoos

Haoydee kardeşim ciddimisin nolur şaka de ya şaka de de güliyim off üzüldüm şimdi Allahım ya üf

Çıkmamış bir oyun çıkınca görürsünüz

• moosmoos M kullanıcısına yanıt
    Ultra 60 alt limitte oynarsin bu oyunun optimizesi bf1 den bile iyi olacak 6 yildir gelistiriliyor kafan rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

Google'a can it run yaz

bu saçma siteyi önerip inanabiliyosan bilgisayar, yazılım, oyunlarla ilgili zerre kadar toz tanesi kadar bilgin olmadıgı belli hayatında hiç bilgisayar kullanmadın sanırım ?

• Ultra oynarsın diye tahmin ediyorum bu arada 15 gün kilitlerler yakında konuyu sil bence bir şekilde

• O oyun çıktığında bizler büyük ihtimal marsta falan olucaz o yüzden sistem yetmez

• Gayet yeterli de şöyle bir sorun var; oyunun ne zaman çıkacağı belli değil ben 2023 diye düşünüyorum
  • rx480'de kaldırmayacaksa ben pc hayatıma son vereyim hocam en iyisi ps4 pro dendinge bir ekran kartı, 1080p ultra'da en az 30 fps alırsın bence, optimizasyon iyi olursa 60 bile olur. Sonuçta ahım şahım grafikleri yok. Biraz da işlemci gücü önemli mount&blade'de.
  • Bannerlord için yeter mi bilmem ama 15 Days için kesinlikle yetecektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.