Şimdi Ara

sistemim bf4 ü kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadslar malum bf4 sistem gereksinimleri acıklandı ve merak tomurcukları kabarmaya basladı.

benım bu sistem bf4 ü son ayarlarda ultrada oynatır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kingkubi98

evet arkadslar malum bf4 sistem gereksinimleri acıklandı ve merak tomurcukları kabarmaya basladı.

benım bu sistem bf4 ü son ayarlarda ultrada oynatır mı?

yav kaç tane konu açtın 3 tür senin konun geliyo . sistemin ultra bf4 oynatmaz high falan oynarsın

• peki ekran kartım 7870xt olsaydı sonuç deısır mıydı kardesım?
  • quote:

peki ekran kartım 7870xt olsaydı sonuç deısır mıydı kardesım?

o zaman aa kısıp ultra oynardın tahminen
  • anladım peki nerden kaybedıyorum? hani hangisi kötü bf4 için?
  • quote:

anladım peki nerden kaybedıyorum? hani hangisi kötü bf4 için?

7870 kötü xt de tahiti gpu var (79xx de olan)
  • Ekran kartını 660 Ti yap ramleride ya düz 8 1600 CL9 luk al yada 4x2 al ha nerden kaybediyorum dersen ekran kartından kaybediyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Pubg'yi kaldırır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biliyordum.. tesekkurler.. bide bısey daha soracaktımda..

sımdı malum bf4 2014 oyunu sayılıyor ve sayılacak fakat bu yıllarda cıkan her oyun bf4 gibi mi sistem gereksinimleri isteyecek?

eger oyle olursa tüm türkiye pcsini 3.5 4 milyarlık almak zorunda kalacaktır...

ben daha yenı aldım ama böyle oyun oynayamıcam heralde bu sistemle...
  • quote:

biliyordum.. tesekkurler.. bide bısey daha soracaktımda..

sımdı malum bf4 2014 oyunu sayılıyor ve sayılacak fakat bu yıllarda cıkan her oyun bf4 gibi mi sistem gereksinimleri isteyecek?

milletin utra takıntısı yok ki :P
  • kingkubi98 kullanıcısına yanıt
    Ben Bf4 için yeni sistem toplasam ekran kartı vram 3 gb aşağısı almazdım bunun için 7950 iyi seçim olur
  • ali kardesım anladımda pekı ben bunun ayarlarını bıldıgım kadarıyla oyundan en dusuk grafık ve ekran kartı ayarlarından performansı ayarlıcam demi???
  • quote:

biliyordum.. tesekkurler.. bide bısey daha soracaktımda..

Oyunların birbirinden farklı sistem gereksinimi istemesinin sebepleri vardır;

1- Oyundaki obje sayısı: Ekran kartın her bir objeyi geometrik olarak çizer. Örneğin sen bir RPG ateşledin. Ekran kartı RPG mermisini, arkasındaki dumanı, çarptığı yeri vs. o an çevrede ne varsa hepsini birer obje sayar.

2- Objelerin kaplamaları: Senin RPG mermisi havada uçuyor. Ancak senin RPG mermisi sandığın şey üzerine resimler yapıştırılmış ve biraz eğilip bükülmüş bir küpten ibarettir. Şimdi senin RPG mermisinde 30-40 yüzey ve bir o kadarda kaplama var. Bütün harita için kaç yüzey ve kaplama var onu sen düşün artık.

Şuan mobildeyim dahasını yazamıyorum :)
    Birçok faktör senin oynadığın oyundan aldığın performansı etkiler. 2014'te çıkmış diye genelleme yapmak yanlıştır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya allah aşkına şu çocuğa cevap vermeyin artık. 1 aydır bununla uğraşıyoruz. Adam hergün sistem değiştiriyor. Adam işletiyor işte. Lütfen rica ediyorum itibar edip cevap vermeyin. Emeğinize, zamanınıza yazık.

Bi önceki konusundada sistemindeki anakart m5a97 evo modeliydi. Şimdi ne olduysa R2.0 modeli olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

ya allah aşkına şu çocuğa cevap vermeyin artık. 1 aydır bununla uğraşıyoruz. Adam hergün sistem değiştiriyor. Adam işletiyor işte. Lütfen rica ediyorum itibar edip cevap vermeyin. Emeğinize, zamanınıza yazık.

Bi önceki konusundada sistemindeki anakart m5a97 evo modeliydi. Şimdi ne olduysa R2.0 modeli olmuş

+1 böylelerine kıl oluyorum özellikle yazın son rötüş falan ne gerek var 10 tane konu açmaya bir tane aç adamlar sana sistem öneriyor zaten ben bir tane açtım ertesi ayda aldım bu kadar basit yani olay.
  • Hayır anlamadığım insanları işletmekten, daha doğrusu işlettiğini zannetmekten ne zevk alıyor. Burada insalar vakitlerini ayırıyorlar. Ortada bi emek var. Ayıptır yani. Enazından EMEĞE SAYGI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.