Şimdi Ara

sistemim çok iyi ama bf3 donuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemcim i5 2430 ekran kartım 2 gb nvidia gt630 fakat oyun full ayarlarda donma yapıyor bende en kötü ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum yardım lütfen

• Malesef sistemin düşündüğün kadar iyi değil elindeki sistemle low ayarlarda dahi donmalar yaşanabilir istersen verdiğim linkten ekran kartınla ilgli testlere göz atarak bilgi edinebilirsin.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxsi

Malesef sistemin düşündüğün kadar iyi değil elindeki sistemle low ayarlarda dahi donmalar yaşanabilir istersen verdiğim linkten ekran kartınla ilgli testlere göz atarak bilgi edinebilirsin.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html

128 bitlik ekran kartı yetmiyormu bu oyuna yani :(
  • up
  • basliga kanarak bende iyi sistem zannettim bi gordum sok oldum.pc piyasasinda senin sistem giris seviyesi dedigimiz sistemin bile altinda.saka amacli actin sanirim ama komik degil.piyasadaki sistemler giris-normal-orta-yuksek-ileri seviye olarak siralanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartları hakkında bilgi düzeyin çok fazla değil sanırım. 128 bit şu kadar gb olması kartın niteliklerinin güçlü veya güçsüz olduğu hakkında kesin bilgi vermez. 1-2 gb 128 256 bit özellikli kartların performansı modelden modele değişiyor. çekirdek bellek saatleri transistör sayıları vs komple değerlendirmen lazım. nvidia 630 giriş seviyesinde bir karttır ama 670 oyunlar için yüksek potansiyel bir karttır. Mesela bende de Gddr5 256 bit kart var ama bazı düşük bitlik ekran kartlarından daha zayıf performans veriyor. Bazı rakamsal değerler tek başına bir şey ifade etmez. ekran kartlarının Modellere göre her birinin belli oyun performanslarını bulabilirsin nette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Ekran kartları hakkında bilgi düzeyin çok fazla değil sanırım. 128 bit şu kadar gb olması kartın niteliklerinin güçlü veya güçsüz olduğu hakkında kesin bilgi vermez. 1-2 gb 128 256 bit özellikli kartların performansı modelden modele değişiyor. çekirdek bellek saatleri transistör sayıları vs komple değerlendirmen lazım. nvidia 630 giriş seviyesinde bir karttır ama 670 oyunlar için yüksek potansiyel bir karttır. Mesela bende de Gddr5 256 bit kart var ama bazı düşük bitlik ekran kartlarından daha zayıf performans veriyor. Bazı rakamsal değerler tek başına bir şey ifade etmez. ekran kartlarının Modellere göre her birinin belli oyun performanslarını bulabilirsin nette.

evet çok fazla yok 2 gb ve 128 bit olması bana iyi olduğunu gösterir gibi fakat notebookta çok fazlada bir seçenek yoktu mesela 670 ekran kartını görmedim alırken neyse artık oyunu düşük ayarlarda oynayacam cevap için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartin o kadarda iyi değil. Normal kasmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamrock33

quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Ekran kartları hakkında bilgi düzeyin çok fazla değil sanırım. 128 bit şu kadar gb olması kartın niteliklerinin güçlü veya güçsüz olduğu hakkında kesin bilgi vermez. 1-2 gb 128 256 bit özellikli kartların performansı modelden modele değişiyor. çekirdek bellek saatleri transistör sayıları vs komple değerlendirmen lazım. nvidia 630 giriş seviyesinde bir karttır ama 670 oyunlar için yüksek potansiyel bir karttır. Mesela bende de Gddr5 256 bit kart var ama bazı düşük bitlik ekran kartlarından daha zayıf performans veriyor. Bazı rakamsal değerler tek başına bir şey ifade etmez. ekran kartlarının Modellere göre her birinin belli oyun performanslarını bulabilirsin nette.

evet çok fazla yok 2 gb ve 128 bit olması bana iyi olduğunu gösterir gibi fakat notebookta çok fazlada bir seçenek yoktu mesela 670 ekran kartını görmedim alırken neyse artık oyunu düşük ayarlarda oynayacam cevap için teşekkürler

Grafik ayarlarından auto'yu seç. Oyun kendi yapsın ayarları. Game Booster da kullanabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.