Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de böyle düşünüyordum fakat buradaki benimle aynı bilgisayara sahip olan kişilerin oynadıkları oyunlardan gelen görüntüleri görünce konu açma gereği duydum.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de böyle düşünüyordum fakat buradaki benimle aynı bilgisayara sahip olan kişilerin oynadıkları oyunlardan gelen görüntüleri görünce konu açma gereği duydum.
O konuda bir yorum yapamayacağım malesef. Youtube'da bulunan videolara yorum yapamıyorum zaten. Eski bilgisayarımda NVidia GeForce 7300GS ekran kartı var. Pratikte CS 1.6 dışında oynatabildiği adam gibi bir oyun yok. Ama araştırıyorumda millet neler oynuyor low ayarlarda bile. Nerede yanlış yapıyorum anlasam
Casio Ex-Z16 fotoğraf makinem var. Youtube'da aynı makina ile video çekimi yapmışlar çok net görüntü var. Forumda aynı kamerayı kullanan 3-4 kişi daha var onlarda dahil denememize rağmen karlı bir görüntü oluşuyor.Problem nerede şimdi
Not : Youtube videolarına inanmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ben kendi gözlemlerimi dile getirdim sadece.
Ama mount blade warband minimum olarak 64 mb ekran kartı istiyor. E yani bunu bile çalıştıramıyorsa neye yarayacak bu bilgisayar ? Bence yazılımsal olarak sorun var. Mesela ben masaüstüne sağ tıkladığımda hem grafik özellikleri(intel) hemde nvidia kontrol paneli çıkıyor. Sende de aynı şekilde mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: beko44
Ama mount blade warband minimum olarak 64 mb ekran kartı istiyor. E yani bunu bile çalıştıramıyorsa neye yarayacak bu bilgisayar ? Bence yazılımsal olarak sorun var. Mesela ben masaüstüne sağ tıkladığımda hem grafik özellikleri(intel) hemde nvidia kontrol paneli çıkıyor. Sende de aynı şekilde mi ?
Ekran kartı optimus teknolojisini desteklediği için her ikiside çıkması normal ki bende de öyle. Sadece oyun vs. çalıştığı sırada Nvidia devreye giriyor. Masaüstüne görüntü vermeyi sağlayan kart Intel olan.
İşte ben normal olanı söyledim ki arkadaşta anormal bir durum varsa bakalım diye..
quote:
Orijinalden alıntı: beko44
İşte ben normal olanı söyledim ki arkadaşta anormal bir durum varsa bakalım diye..
Oldu o zaman ben kalkayım
Ya o değil de senin kontrol panelinde daha fazla seçenek var. Mesela çözünürlük değiştirme var. Oysa çözünürlük değiştirme intelde olması lazım. İlginç...
En iyisi ben eniştemin gelmesini bekleyeyim. O bilgisayar konusunda baya iyidir. Eğer o da birşey yapamazsa Teknosa'ya götürüp soracağım. Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Şimdi eski konuda Need For Speed: Shift'in full ayarlarda oynanışı var. Ben de aynı oyunu yüklüyorum. Bakalım diğer bilgisayarlardaki gibi performans alacak mıyım
quote:
Orijinalden alıntı: aykans90
En iyisi ben eniştemin gelmesini bekleyeyim. O bilgisayar konusunda baya iyidir. Eğer o da birşey yapamazsa Teknosa'ya götürüp soracağım. Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Şimdi eski konuda Need For Speed: Shift'in full ayarlarda oynanışı var. Ben de aynı oyunu yüklüyorum. Bakalım diğer bilgisayarlardaki gibi performans alacak mıyım
kardeş chipsetin driverini indirdin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Tangmuch
quote:
Orijinalden alıntı: aykans90
kardeş chipsetin driverini indirdin mi?
Şimdi cahilce olacak ama o nedir ? Ben DriverScanner diye bir program indirdim o eksik driverleri taradı ben de hepsini yükledim.
Oynadığın oyunların Update'lerini de yapmanda fayda var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme