Şimdi Ara

Sistemim CS:GO kaldırır mı? acil yrdım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim sistem cs go yu lowda çalışırır mı can you run it den baktım sadece işlemciden fail verdi steam yılbaşı indirimlerini bekliyorum kesin cevap lazım war thunder da 30 fps sabitti lowda aynı performansı cs go dada alabilir miyim?
    4gb ram
    1gb ekran kartı intel hd graphicks family
    intel celeron işlemci 1.80 ghz
    win 8.1 64 bit

• quote:

Orijinalden alıntı: eds3

Beyler benim sistem cs go yu lowda çalışırır mı can you run it den baktım sadece işlemciden fail verdi steam yılbaşı indirimlerini bekliyorum kesin cevap lazım war thunder da 30 fps sabitti lowda aynı performansı cs go dada alabilir miyim?
    4gb ram
    1gb ekran kartı intel hd graphicks family
    intel celeron işlemci 1.80 ghz
    win 8.1 64 bit

http://www.notebookcheck.net/Counter-Strike-Global-Offensive-Benchmarked.81183.0.html
    burdan ekran kartınızın modeline göre fps'lerine bakabilirsiniz

• gover54 kullanıcısına yanıt
    ekran kartım yetiyor gibi gözüküyor can you run it dede öyleydi benim kastım işlemci işlemci lowda rahat oynatır mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eds3

ekran kartım yetiyor gibi gözüküyor can you run it dede öyleydi benim kastım işlemci işlemci lowda rahat oynatır mı sizce?

hocam ona bilmiyorum internette de pek rastlamadım cpu karşılaştırmasına ekran kartının kaldırdığı oyunu cpu su rahat rahat kaldırır diye biliyorum ayrıca cs go çok az gereksinim duyan bir oyun
  • gover54 kullanıcısına yanıt
    tamamdır saolasın hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.