Şimdi Ara

Sistemim Far Cry 3'ü minimumda kaldırır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci : İntel core 2 duo 2.20 GHz e4500
    Ram : 2 GB
    Ekran Kartı : Radeon x1550 512 mb
    Sistem : Windows 32 bit

Lütfen az da kassa oynamak istiyorum. Bir de böyle yay kullanılan oyun var mı diye sorucaktım. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LandBLade -- 12 Aralık 2014; 22:22:06 >

• Bir de can you run it den baktım. %65 Pass %35 Fail diyor . Skyrime baktıgımda %40 Pass %60 Fail diyor . Skyrimi indirdigimde kasma vardı. Eğer ondan daha az kasacaksa oynayabilirim
  • Kendi soruna kendin cevap vermişsin zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha az mı kasar demek istedin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LandBLade -- 13 Aralık 2014; 9:26:00 >
  • Lütfen cevap verin :) skyrimden daha mı az kasar en düşüge çekersem
  • Dostum o kartın oyunu açacağını sanmıyorum 150 tl verip giriş seviyesi bir ekran kartıyla çok rahat oynayabilirsin

• bir dükkandan far cry 3 satın aldım. Ama repack çıktı yada adam eksik cd verdi . runetime error (at -1:0): Cannot important MINIMIZEPATHNAME isimli bir hata veriyor setup açılmadan .
  • narrator12 kullanıcısına yanıt
    ekran kartı alsam yeter mi yoksa 2 gb ram de mi ekleyeyim ?
  • Hocam ben en az masrafla oynayabilmeniz için ekran kartı demiştim alabilirseniz 2gb ram daha eklenebilir ancak bu sefer de işlemci biraz geri planda kalacaktır ekran kartı + ram senin şu an işini görür ama fazla bişey bekleme derim ben toptan yeni sistem alma zamanın gelmiş dahili bileşenlere konu açarsan ekran kartı ve ram konusunda yardım alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

Hocam ben en az masrafla oynayabilmeniz için ekran kartı demiştim alabilirseniz 2gb ram daha eklenebilir ancak bu sefer de işlemci biraz geri planda kalacaktır ekran kartı + ram senin şu an işini görür ama fazla bişey bekleme derim ben toptan yeni sistem alma zamanın gelmiş dahili bileşenlere konu açarsan ekran kartı ve ram konusunda yardım alabilirsin

peki bu sistemle assasin's creed ve assasin's creed II yi oynayabilir miyim ?
  • Ac1 oynatır ac 2 kasar büyük ihtimalle ama onu da oynarsın sanırım

• Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.