Bildirim
Sistemim Far Cry 4 ü Kaldırır Mı ?
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
açsa bile slayt halinde oynarsın . -
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
açsa bile slayt halinde oynarsın .
Hadi evladım konu dışına. Ciddi cevaplar lütfen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Magnum44
quote:
ağzına topla karşında 44 yaşında adam var sizin gibi kişilere yardım etmek isteyende kabahat millet canavar gibi kartlarla sürünüyor sen onboardla mı oynayacaksın -
quote:
quote:
quote:
ağzına topla karşında 44 yaşında adam var sizin gibi kişilere yardım etmek isteyende kabahat millet canavar gibi kartlarla sürünüyor sen onboardla mı oynayacaksın
Yardım böyle mi edilir ? Efendi bi şekilde "kaldırmaz" yazamıyo musun 44 yaşındayım demişsin yemedim haberin ola
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ağzına topla karşında 44 yaşında adam var sizin gibi kişilere yardım etmek isteyende kabahat millet canavar gibi kartlarla sürünüyor sen onboardla mı oynayacaksın
Yardım böyle mi edilir ? Efendi bi şekilde "kaldırmaz" yazamıyo musun 44 yaşındayım demişsin yemedim haberin ola
sana bir şey ispat etmek zorunda değilim profilime bakabilirsin .
açıklama yapmakta kabahat oldu kaldırmaz ve slayt şeklinde yani çok ağır çalıştırır demişim doğrusu da ooo acaip sistemin var en yüksek ayarda çalıştırır desem çalıştıracakmıydı benim dememle sakın alıntılama mesajımı insanda yardım isteği bırakmıyorsunuz senin yaşında çocuğum benim adabın sinirlerini zıplatıyorsunuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X