Bildirim
sistemim hazir sizce nasil ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
20 TL fark ile; 8gb ram veR9 270X Vapor-X'li (Fiyatı düşmüş) sistem alabilirsin;
http://www.eksenbilgisayar.com/ -
01 - AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
02 - 970 yongalı anakart ( ASUS / GIGABYTE / MSI markaların ucuz olanını alabilirsiniz)
veya
01 - INTEL Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz 3MB Cache 22nm İşlemci
02 - ASUS H81M-C Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 DVI Anakart
03 - GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
04 - WD Caviar Blue / SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
05 - SAPPHIRE / ASUS - R9 280 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
06 - PSU'suz Kasa ile 80+ verimli ve 12v kanalından ~36A, 432W güç verebilen PSU'yu ayrı ayrı alabilirsiniz. (veya CORSAIR 550W PSU'lu MidT KASA)
1650 tl
Anakartın ön panel USB 3.0 konnektör özelliği sizin için önemli ise intel sistemde bu özelliğin bulunduğu anakartı almalısınız.
ASUS H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
H97/Z97 yongalı anakart alırsanız, ileride İntel işlemciyi yeni çıkacak İ. Core İ5 / İ7 işlemcilere yükseltebilirsiniz
H97 / Z97 yongalı anakart ( ASUS / GIGABYTE / MSI markaların ucuz olanını alabilirsiniz)
İleride 4GB bellek daha alınarak (2x4GB) DUAL olarak kullanılabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
20 TL fark ile; 8gb ram veR9 270X Vapor-X'li (Fiyatı düşmüş) sistem alabilirsin;
http://www.eksenbilgisayar.com/
Eksenbilgisayar guvenilirmidir alabilirmiyiz ordan? Ben vatandan almak istiyorum biraz daha pahali olsun ama kafam rahat olur. Her yrrde subesi var sonucta.ayrica ordaki fan ne fani sanirm kasada yetersiz o kasa yeterli olurmu guc kaynagi kaldirir mi ? Ben vatandan bu sistemi kurdum anakart islemci ekran karti iyimidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tavsiyelerinz icin sagolun :) ama ben kendi sistemimde karar kildim. Amd almak istiyorum. Intelin i3 islemcisi yetersiz fx6300 karsisinda. Sistemim hakkinda ne dusunuyorsunuz fikir alabilirmiyim. Kasa ve psu yeterli midir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle kendi önerilerimde, konu sahibi ve diğer arkadaşların önerilerinden daha kötüsünü yazmam, yazıyorsam demek ki toplanılan sistemler olmamış.
Eksen'den yazdığım sistem çok daha iyi. -
Sistem iyi evet lakin eksenbilgisayardan alisveris yaptiniz mi guvenilirmi site
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eksen bilgisayar guvenilirmidr tavsiye edermsnz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X