sistemim işlemci:2600k i7 ekran kartı:gtx590 ram:(2x4GB) Dominator GT DHX DDR3 2000MHz CL9 AirFlow II Fan Ram (fanlı) anakart:asus 4 extreme su an kullanıdığım güç kaynagı:
şu anda bilgisayarımdan tam performans alamıyorum mesala assasın's creed broterhood'da full de kasmalar oluyor biraz acaba güc kaynagından dolayı mı birde pcmim fişini takarken genellikle evdeki elektrik sigortası atıyor :D acaba sigorta kaldırmıyor olabilirmi yoksa güç kaynagınımı degistirmem lazım ? yarımlarınız için teşekkürler :D
o güç kaynağı her türlü yeterli gelir. sigorta kaldırmasa binen yükü zaten atar ve sistem kapanır öncelikle sistemde bir virüs var mı ona bakın bence
zaten arada bir sistemim kapanıyor sigortayı değiştirmem gerek sanırım virüs yok tarama yaptım bugunde crysis 2 nın dx 11 yamasını indirdim ondada kasıyor kafayı yıyecegım ya 6.300 tl werdım bu sısteme hala kasıyor.
Şu Antialising'i abartmış olabilir misiniz ? O'na bir bakın ayarlardan.
quote:
Orijinalden alıntı: rollercoster02
sistemim işlemci:2600k i7 ekran kartı:gtx590 ram:(2x4GB) Dominator GT DHX DDR3 2000MHz CL9 AirFlow II Fan Ram (fanlı) anakart:asus 4 extreme su an kullanıdığım güç kaynagı:
şu anda bilgisayarımdan tam performans alamıyorum mesala assasın's creed broterhood'da full de kasmalar oluyor biraz acaba güc kaynagından dolayı mı birde pcmim fişini takarken genellikle evdeki elektrik sigortası atıyor :D acaba sigorta kaldırmıyor olabilirmi yoksa güç kaynagınımı degistirmem lazım ? yarımlarınız için teşekkürler :D
Montaj' da mı sıkıntı var acaba. Fişi takınca sigorta atıyor.
Veya PC de elektriksel bir sorun da olabilir.
Evin sigortaları eksi ise değiştirilmesi gerekebilir, tabi topraklama yoksa onunda yapılması gerekiyor. Bu sistem için power supply yetmemezliği gibi bir sorun söz konusu olamaz.
valla montajına hiç karışmadım vatanbilgisayar yaptı assasin creed deki takılma sorununu en son cıkan driveri yukleyerek çozdüm ama crysis 2 dx 11 de yere ates edınce hala kasmalar oluyor kafayı yicem ya :D