Şimdi Ara

sistemim için güç kaynagı önerin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci:2600k i7
    ekran kartı:gtx590
    ram:(2x4GB) Dominator GT DHX DDR3 2000MHz CL9 AirFlow II Fan Ram (fanlı)
    anakart:asus 4 extreme
    su an kullanıdığım güç kaynagı:

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rs-c00-80ga-d3-silent-pro-gold-80plus-1200w-guc-kaynagi-(tak-cikart-kablolu)/productdetails.aspx?I_ID=51645

şu anda bilgisayarımdan tam performans alamıyorum mesala assasın's creed broterhood'da full de kasmalar oluyor biraz acaba güc kaynagından dolayı mı birde pcmim fişini takarken genellikle evdeki elektrik sigortası atıyor :D acaba sigorta kaldırmıyor olabilirmi yoksa güç kaynagınımı degistirmem lazım ? yarımlarınız için teşekkürler :D

• o güç kaynağı her türlü yeterli gelir.
    sigorta kaldırmasa binen yükü zaten atar ve sistem kapanır
    öncelikle sistemde bir virüs var mı ona bakın bence
  • zaten arada bir sistemim kapanıyor sigortayı değiştirmem gerek sanırım virüs yok tarama yaptım bugunde crysis 2 nın dx 11 yamasını indirdim ondada kasıyor kafayı yıyecegım ya 6.300 tl werdım bu sısteme hala kasıyor.
  • Şu Antialising'i abartmış olabilir misiniz ? O'na bir bakın ayarlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rollercoster02

sistemim
    işlemci:2600k i7
    ekran kartı:gtx590
    ram:(2x4GB) Dominator GT DHX DDR3 2000MHz CL9 AirFlow II Fan Ram (fanlı)
    anakart:asus 4 extreme
    su an kullanıdığım güç kaynagı:

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rs-c00-80ga-d3-silent-pro-gold-80plus-1200w-guc-kaynagi-(tak-cikart-kablolu)/productdetails.aspx?I_ID=51645

şu anda bilgisayarımdan tam performans alamıyorum mesala assasın's creed broterhood'da full de kasmalar oluyor biraz acaba güc kaynagından dolayı mı birde pcmim fişini takarken genellikle evdeki elektrik sigortası atıyor :D acaba sigorta kaldırmıyor olabilirmi yoksa güç kaynagınımı degistirmem lazım ? yarımlarınız için teşekkürler :D

Montaj' da mı sıkıntı var acaba. Fişi takınca sigorta atıyor.

Veya PC de elektriksel bir sorun da olabilir.

• Evin sigortaları eksi ise değiştirilmesi gerekebilir, tabi topraklama yoksa onunda yapılması gerekiyor. Bu sistem için power supply yetmemezliği gibi bir sorun söz konusu olamaz.
  • valla montajına hiç karışmadım vatanbilgisayar yaptı assasin creed deki takılma sorununu en son cıkan driveri yukleyerek çozdüm ama crysis 2 dx 11 de yere ates edınce hala kasmalar oluyor kafayı yicem ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.