arkadaşlar işlemcim i3-6100 ekran kartım rx460 4gb olan modelini kullanmaktayım güç kaynağım ise corsair vs450 yaklaşık 1 sene sorunsuz kullandım bu sistemi şimdi ise bilgisayara yüklenince (pubg-ark survival) oyunlarında belli bi zaman sonra bilgisayar kapanıyor sonra kendini tekrar açıyor ama csgo - lol gibi oyunlarda problem olmuyor ekran kartımın yük altında ısısı 60 derece işlemcim ise 70 e kadar çıkıyor bu bahsettiğim oyunlarda(ilk topladığım zamanlardada böyleydi fakat kapanmıyordu)temizliğini yaptım işlemcinin termal macununa kadar yeniledim ama sonuç aynı güç kaynağından şüphe ediyorum ve kasamıda değiştirmeyi planlıyorum anlayacağınız şu ki bu sistemi kaldırabilicek bir güç kaynağı yanında kasası ile birlikte veya ayrı olabilir sistemim ileriye dönük değil uzun bi müddet böyle kullanmayı planlıyorum 700w bi güç kaynağı önermeyin diceğim o ki :D tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim (bütce belirtmedim güç kaynağı bu sistemi kaldıracak kasa ise yanında fanları ile gelen olursa iyi olur gösteriş meraklısı değilim uzay mekiği gibi gözükmesine gerek yok ama çok da sadece olmasın)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme