Şimdi Ara

Sistemim icin önerileriniz ve tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sıstem neye amaç oyun . program vs ?
  • Seçtiğiniz kasa da zaten 650w psu var ayrıca almanıza gerek yok

Sistemi almadan bir kaç gün önceden konu açmanız daha iyi olur 1-2 ay için de çok şey değişiyor...
  • -sistemin amacı oyun

-LEON-X o konu kafamı kurcalıyodu teşekkürler aydınlandım, şimdiden kafamdaki sistem bu soylediğiniz gibi 1-2 ay içinde bir çok şey değişiyor bende ona göre sizelerin tavsiyelerinizle sistemi son şeklini verip satın almayı düşünüyorum
  • İşlemciyi K serili (çarpanı açık o.c için uygun) alırsınız, anakartı da Z68 çipset seçersiniz, daha iyi ve performanslı olur.

• Z68 anakart için fazladan gerekecek parayı işlemciyi i5 2500k seçerek elde edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • - Neden i5'i i7'ye tercih ettiginizi aciklayabilirmisiniz öğrenmek amacıyla soruyorum yanlış anlamayın
  • @QuarDianN

i52500k ile i72600k arasında 300tl ye yakın fiyat var ama %5 gibi performans fark var sence değermi ? yüzde 5-6 gibi fark içiN 300 tl ye yakın para ödemeye ?

i5 2500k vS i7 2600k
    http://www.anandtech.com/bench/Product/287?vs=288

i5 2500k bile oyun amaçlı 5 yıl rahat goturuR seni z 68 anakart alsan anakartın overlock tuşu ile 4.3 ghz de kullan oh mis ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

İşlemciyi K serili (çarpanı açık o.c için uygun) alırsınız, anakartı da Z68 çipset seçersiniz, daha iyi ve performanslı olur.

Katılıyorum
    2700K'lar çıkacak diye duydum tarihi bilmiyorum ama o zamana denk geliyorsa fiyatlarda düşüş olacaktır.Evet evet en iyisi o zaman açması konuyu.
  • - frat123 teşekkür ederim bu konuda da aydınlanmış oldum, ilk mesajdaki sistemi diğer arkaşlarında önerileriyle editliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insomnia21 -- 6 Kasım 2011; 23:15:57 >
  • Ayrıca işlemci soğutucu almaya gerek var mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insomnia21 -- 7 Kasım 2011; 13:52:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.