Şimdi Ara

Sistemim İçin Tavsiyeler (3000 TL - 3500 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar yakın zamanda sistem toplayacağım 3500 3600 geçmeden yapabileceğiniz bütün tavsiyelere açığım. nerede saçmaladığımı veya nereyi iyileştirebileceğim konusunda yardım edebilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pctoplamayageldim4141 P kullanıcısına yanıt
    ozellikle anakartda cok pahaliya kactigini dusunuyorum gaming falan bunlar tuzak.

Cx serisi fiyati genel olarak yuksek amazondan 650w gq evga gold 240 liraya geliyor burda daha alt tier psuya 287 cok.

Rx 480 ozel sogutma modeli beklenir.bu haliyle almayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Temmuz 2016; 13:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pctoplamayageldim4141

Beyler bayanlar yakın zamanda sistem toplayacağım 3500 3600 geçmeden yapabileceğiniz bütün tavsiyelere açığım. nerede saçmaladığımı veya nereyi iyileştirebileceğim konusunda yardım edebilirseniz sevinirim.

Öncelikle sistemi satın alacağın yeri yanlış seçmişsin kardeşim.. İnventus çok kaliteli bir firmadır, ancak bu kalitenin bir bedeli olarak da fiyatları pahalıdır biraz.. :) netten daha uyguna alışveriş yapabileceğin pek çok site mevcut.. Sisteme gelince, komple değiştirmen gerekecek sanırım.. SSD daha uygun fiyatlı bir model olabilir.. Anakart da yine O.C. olmayan bir işlemci için biraz yüksek fiyatlı.. daha düşük, B150 çipsetli falan tercih edebilirsin.. işlemci bir alt model i5 6500 de yapabilirsin, fiyat farkı vermeye pek gerek yok i5 6600 için.. ekran kartını referans tasarımlı alma, özel soğutmalı modellerden tercih et mutlaka.. Kasa o fiyata Dark N10 gibi daha iyi bir alternatif olabilir.. PSU da aynı paraya daha iyi modeller bulabilirsin..

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Reklama girmeyeceğini umarak bana iyi başka bir firma önerebilir misiniz?

• pctoplamayageldim4141 P kullanıcısına yanıt
    Gigabyte B150M-D3H /DDR4

Msi bazokaa olabilir

. Islemciyi de 6500 e indirip baska bilesenlere daha fazla yer acabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Temmuz 2016; 13:52:55 >
  •  Sistemim İçin Tavsiyeler (3000 TL - 3500 TL)

işlemci i7 6700k + soğutucu alıp 3.500 tamamlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pctoplamayageldim4141

Reklama girmeyeceğini umarak bana iyi başka bir firma önerebilir misiniz?

Firma değil de direk site adresi vereyim ben sana kardeşim.. kendin incelersin fiyatlarını..www.incehesap.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistemimin son hali + özel sogutmalı rx 480 msi 650 gq evga 80+ gold
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.