Bildirim
Sistemim nasıl ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dahili bileşenler bölümüne sistem tavsiyesi olarak açarsanız öneriler ve yorumlar gelir -
Soğutucu almana gerek yok kasayı Thermaltake Versa II 500W ile değiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kasa neden olmuyor mu ?http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-8865g-500w-midt-atx-siyah-kasa.html -
Kasa cop bir sey olursa sistemine veda et
Bu bolum yanlis bolum olunca takilanlari bilmiyorum kim onerdiyse artik
Asil bolum sistem tavsiyeleridir bir daha daha cok dikkat edersiniz gecmis olsun
Gtx950 bu kadar edecek kart degil i3 e sogutma cin mali teneke psu vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Kasım 2015; 20:38:05 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kazık mı yedin diyorsun ? Çin malı olmayan ürün mü var ? Ayrıca o kasayla bu önerilen kasanın hiç bir farkı yok boyut vs . GTX950 değil sadece dier parçalarda o kadarda etmez ama dolar 2.80 üstü malumunuz dolar üzerinden alışveriş yapılıyor :) -
Doların kaç olduğunu iyi biliyorum Ürünün kaç doların üzerinden geldiğini ve performansını da biliyorum
Yarın bir gün içindeki güvenlik önlemlerinden mahrum 1 dolarlık cap kullanan teneke psu alev alınca beni hatırlarsın Bir ürünü çinde fabrikada denetleyerek üretmek ayrıdır merdiven altı firmada saati 1 dolarlık işçilere yaptırmak ayrıdır. Sistemde güç kaynağı bu kadar ucuza kaçılmayacak kadar önemlidir. Yoksa kasadan bana ne bozulsa ne olacak maksimum usb girişlerin kulaklık girişin bozulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Kasım 2015; 23:19:40 > -
http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-versa-ii-500w-midt-atx-siyah-kasa.html bu kasayla değiştirmiştim resimde eskisi kalmıs. -
hayırlı olsun demek kalır bundan sonra sadece :) -
Oldukça güzel oyun için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X