Şimdi Ara

Sistemim sizce nasıl? (En geç yarın sipariş!) Edit:(Sipariş verildi) Edit 2:(Ürünler geldi!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam sistemin kurulu halinin fotoğraflarını atarmısınız nasıl memnun musunuz?performansı nasıl(gerçi kötü olma ihtimali yok ama )
  • Tam kafamdaki sistem ama lanet olsun para yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Özellikle monitörden çok memnunum hocam gsync monitör arayanlar kesinlikle Dell i tercih edebilirler tek memnun kalmadığım kasa zalman z11 neo yu pek beğenmedim açıkçası keşke alırken biraz daha araştırsaymışım diyorum şekil ve soğutma olarak güzel ama kasanın içinde bir düzen yok kablolar falan çok ulu orta duruyor.

Performans ve kurulu halinin fotoğraflarını akşama atarım hocam.

Şimdilik sadece bu var
     Sistemim sizce nasıl? (En geç yarın sipariş!) Edit:(Sipariş verildi) Edit 2:(Ürünler geldi!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So Good. -- 23 Ağustos 2016; 10:17:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun sistemin torrent falan çok bulaşma tavsiyem o kadar para verdikten sonra

• dgsmaster kullanıcısına yanıt
    torrent bulaşma derken ?yeni pc ile torrent arasındaki ilişkiyi kuramadım
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Yani sonuçta iyi bir sistem toplayacaksınız oyun olur program olur korsana fazla bulaşmayın

• Kurduktan sonraki foto ve yorumları merakla bekliyorum. monitör bana fazla gelecek. onun dışındakileri almayı düşünüyorum bende.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.