Şimdi Ara

Sistemim ve Watch Dogs Sorunsalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Benim bi sorum olucaktı , Watch Dogs u Korsan olarak indirdim ve sürekli donmalar vardı.Bende orjinal aldım ve bu sefer de değişen bi şey yok yine kasıyor, acaba sistemimde mi sorun var eğer yoksa youtube de oynayan arkadaşlar nasıl oynuyor ? İlginiz için şimdiden teşekkürler :)

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Sistem:Intel G3258 3.6Ghz-6Gb Ram-Gtx 750

• Ya ayarlari cok actiniz yada driver falan kurmadiniz. Bide driver ve directx kurup dene istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciden olabilir çünkü işlemciye çok yükleniyor watch dogs.Birde ayarları ne kadar açtığın önemli ultra oynamaya uğraşıyorsan boşa uğraşma 2gb 770 yetmiyor en az 4gb gtx770/r9 280x gerekli ultra için.
  • https://www.youtube.com/watch?v=T0KvqIirM1s

Siz hangi ayarlarda ve çözünürlükte oynuyorsunuz bilmem ama videoda ki arkadaş 1280x1024 çözünürlük , kısmen ultra ayarlarda benzer sistem kombinasyonuyla baya bir çile çekmiş Watch Dogs da

1920x1080 de oynuyorsanız daha da oynanmaz hale gelmesi muhtemeldir çözünürlüğü ve gelişmiş ayarları eğer yüksek tuttuysanız düşürmeniz gerekir. Ben henüz denemedim Watch Dogs u ama gtx 750ti ile benzerini yaşayabilirim

• g3258 ve r7 265 ten oluşan bir sistemim vardı. watch dogs resmen ağlıyordu. 15-20 fps arası donarak oynuyordum. ayarları ne kadar kısarsam kısayım sonuç değişmiyordu.
    üstelik işlemcim 4,4 ghz de çalışıyordu. daha sonra aynı r7 265 ile fx 6300 kullandım oyun yağ gibi akıyordu. g3258 çok çekirdek bağımlı hemen hemen hiçbir oyunda memnun etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankebuttt A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim.Şimdi size grafik ayarlarından bahsediyim Low-Medium 1600X900 çözünürlük sizce bu normal mi ?
  • Watch dogs gta 4 gibi optimizasyon sorunu var

• Hocam o oyun sorunlu
    Çoğunuz ayni dertten muzdaribiz
    bende gtx770 varken bile kasıyordu :)

• Oyun optimize ozurlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.