Arkadaşlar merhaba, Steam üzerinden almayı düşündüğüm bir oyun var.Sistemim iyi değil ve oyunun minimum gereksinimlerini ancak karşılayabiliyorum(işlemci frekansı dışında).Oyun paralı olduğundan dolayı emin olmadan satın almak istemiyorum ve yardım ederseniz sevinirim.Aşağıya oyun gereksinimlerini ve sistemimin özelliklerini ekleyeceğim.Minimum gereksinimlerini karşılamasının bilgisayarın sorunsuz olarak oyunu çalıştırmaya yetmeyebileceğinin de farkındayım ama oyunu gerçekten oynamak istiyorum ve sistem üzerinden herhangi bir iyileştirme ya da özellikleri daha verimli kullanma açısından bildiğiniz uygulamalar vs. varsa mesajlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Ama büyük bir ihtimalle sorunsuz oynarsınız cihazınızda. Eğer bir performans sorunu yaşarsanız oyunu iade edebiliyorsunuz (oyunu toplam oynama süreniz 2 saati geçmez ise).
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Keşke bir de oyunun ismini yazsaydınız.
Ama büyük bir ihtimalle sorunsuz oynarsınız cihazınızda. Eğer bir performans sorunu yaşarsanız oyunu iade edebiliyorsunuz (oyunu toplam oynama süreniz 2 saati geçmez ise).
Çok teşekkürler.İsmini yazmayı unutmuşum,Battlerite Battle Royale oyunun adı.
Oyunu alın, 2 saati geçmeden iade edebiliyosunuz zaten.