Şimdi Ara

###SİSTEMİME BAKIN ARKADAŞLAR.ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI.###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ASUS P5LD2 132 USD+KDV
    TWINMOS-1 GB DUAL DDR2 533 77 USD + KDV
    SAPPHIRE-X800GTO 189 USD + KDV
    SAMSUNG-200 GB SATA2 NCQ 106 USD + KDV
    SAMSUNG-797MB 142 USD + KDV VEYA 794 MB
    MITSUMI-FDDB 8 USD + KDV
    NEC-ND4550 BLACK 54 USD + KDV
    AOPEN - H600B28 400W KASA 93 USD+KDV

#DH#YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anda -- 29 Ocak 2006 19:48:46 >

• Sistemi ne amaçla kullanacağını yazmamışsın. Yazsan en azından ona göre iyi mi kötü mü yorum yapılabilinir. Saygılar
  • HER TÜRLÜ UYGULAMAYI KULLANACAĞIM BİR BİLGİSAYAR OLSUN.KOMLPE BİR SİSTEM YANİ.SADECE ŞU AMAÇLI KULLANACAĞIM DİYE BİR ŞEY YOK.
  • bence iyi sistem güle güle kullan yalnızca sli anakart almanın bi anlamı yok onun yerine 100 dolarlık bişey alabilirdim epox 9npa3j modeli gibi
  • bence de sli beş para etmez. ekran kartın güzelmiş, kasa da güzel ama psusu yeterli olur mu diye düşünmeden almıyorum kendimi? kafayı yedim de şu sıralar psuyla
  • PSU GERÇEK 350 WATT.FAKAT AOPEN 400 WATT LA'DA DEĞİŞTİREBİLİRİM.

AYRICA İŞLEMCİM NASIL.EN ÖNEMLİSİ BU.
  • işlemci iyi kardeş , ama anakart ı slı alma , ram leri corsair yapabilirsin
  • TAVSİYELERİNİZİ DEĞERLENDİRİYORUM ARKADAŞLAR.FAKAT NEDEN SLI TAVSİYE ETMİYORSUNUZ.DİĞER ANAKARTLARLA ÖZELLİKLERİ AYNI FAZLADAN SLI ÖZELLİĞİDE VAR.
  • Sistem gayet iyi. Sadece PSU düşündürüyor. Sen yine de PSU'yu sağlam tutmaya bak. Minimum 400W gerçek PSU olsun. Aopen kullanmadığım için nasıl birşey yorum yapamıycam ama Enermax, Tagan ve FSP ilk tercihlerin olmalı.
  • psu 400 w oldu.
    ##yorumlarınız bekleniyor##
  • anakartı gigabyte öneririm i-dna serisi .. bugüne kdr hiçbi sorun çıkartmadı bana
  • Bence sistem oldukça ii.Bi tek istersen anakartı değiştir.BİRde monitör olarak LG F700P modeli war veya Philips in 107P idi sanırım öle bi modeli war onlar gerçekten daha ii.
  • anakartın olumsuz bir yanı mı var acaba.varsa nedir yardımcı olabilirmisiniz.Monitörü de düşüneceğim.
  • kardeş bence anakartın gayet güzel, şimdi burda seni kıllandırmanın bi alemi yok.yalnız rami neden 533 alıyosun onu anlamadım. o anakarta yakışmaz. sonuçta 667 ye kadar desteklliyor anakartın. ram için biraz daha para ayırabiliyorsan eğer bence 667lik düşün.
  • bence başlangıç için oldukça iyi bir bilgisayar toplamışsın şimdiden hayırlı olsun. sli anakartların fazla bir getirisi yoktur şu bakımdan diyorum sli 8çift ekran kartı kullanman) şimdilik birşey ifade etmiyor oyunlar bile daha doğru düzgün desteklemiyor.
  • rami 667 olarak değiştirebilirim.Fakat slı konusunda şöyle düşünüyorum.şimdilik x800gto kullanırım ileride yüksek özellikte ekran kartı isteyen oyunlar veya progreamlar olursa bi x800gto daha takarım.ben böyle düşünüyorum.
  • dostum sistemin gerçekten güzel.
    ben de aşağı yukarı aynısını aldım
    anakart konusunda ben de arkadaşlara katılıyorum
    sli gereksiz .
    ona para verme boşuna.
    ekran kartın iyi, monitör de iyi
    güle güle kullan diyorum

bu arada benim monitörü istersen sana verebilirim. daha yep yeni.
    ben lcd ye karar verdim (daha doğrusu biraz para buldum :))

bir de bu fiyatları nerden aldığını sorabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anda

rami 667 olarak değiştirebilirim.Fakat slı konusunda şöyle düşünüyorum.şimdilik x800gto kullanırım ileride yüksek özellikte ekran kartı isteyen oyunlar veya progreamlar olursa bi x800gto daha takarım.ben böyle düşünüyorum.

Yalnız ilerde SLI yaparım diyorsan eminim ki biliyosundur kullanacağın ikinci X800GTO'nun ilkiyle tıpatıp ikiz olması, bioslarının da aynı olması gerekir. Yoksa SLI yapamazsın. Kaldı ki X800GTO ile SLI yapılabilinir mi, çünkü ATI Crossfire kullanıyor. Crossfire desteğinin olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Comet

quote:

Orjinalden alıntı: Anda

rami 667 olarak değiştirebilirim.Fakat slı konusunda şöyle düşünüyorum.şimdilik x800gto kullanırım ileride yüksek özellikte ekran kartı isteyen oyunlar veya progreamlar olursa bi x800gto daha takarım.ben böyle düşünüyorum.

Yalnız ilerde SLI yaparım diyorsan eminim ki biliyosundur kullanacağın ikinci X800GTO'nun ilkiyle tıpatıp ikiz olması, bioslarının da aynı olması gerekir. Yoksa SLI yapamazsın. Kaldı ki X800GTO ile SLI yapılabilinir mi, çünkü ATI Crossfire kullanıyor. Crossfire desteğinin olması lazım.
    bende öyle biliyorum.

• FİYATLARI GİGATEKTEN ALDIM.
    SLI YAPMAK İÇİN NVIDIA EKRAN KARTLARI OLMASI GEREK GALİBA DEĞİLMİ.
    ##SLI ANAKART HARİCİNDE İ945 MODELLERİNİ DE ALABİLİRİM##
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.